Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo S90 meu, ce să fac?

În cazul în care ești conștient de simptome anormale la vehiculul tău, ai dreptate să fii intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar defecțiunile surprinzătoare nu reduc factura. Ce se întâmplă dacă simți că ai un scurgeri de injector pe Volvo S90? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti tulburat sau a unui fum negru ciudat. Aceste trei semne de boală sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această defecțiune poate provoca probleme mai grave ale motorului mașinii dvs., am luat decizia de a scrie conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o faceți în mod corespunzător. Pentru a realiza acest lucru, vom arunca în primul rând o privire asupra circumstanței injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo S90.

Scurge injector pe Volvo S90 meu pe benzină

Este fundamental de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, realitatea este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Principala diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Volvo S90?

Scurgeri de injector pe un Volvo S90 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui spus că scurgerile de injector la un Volvo S90 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este de imaginat că aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este atașată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe Volvo S90 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo S90: diferitele scurgeri

În împrejurarea injectoare diesel cu scurgeri la Volvo S90, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In astfel de cazuri, este o conducta de admisie care se va deforma in timp, in general scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volvo S90 va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și vârful injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să răsfoiți conținutul acestui articol despre prezența scurgerii de ulei pe Volvo S90.

Scurgerea injectorului pe Volvo S90 meu, cum să remediez scurgerea

Și în cele din urmă, vom arunca o privire cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Foarte des, o scurgere este conectată, așa cum am văzut mai devreme, la o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a realiza orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta va fi limitată în mod regulat la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Găsiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt neapărat foarte grele, dar dacă aveți cea mai mică incertitudine în tratarea injectorului dvs. care curge pe Volvo S90, vă sfătuim să vă apropiați de mecanicul motor pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea afecta starea Volvo S90.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию