Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo S60 meu, ce să fac?

În cazul în care ești alertă de simptome neobișnuite pe automobilul tău, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar avariile surprinzătoare nu scad cheltuielile. Ce se întâmplă dacă crezi că ai un scurgeri de injector pe Volvo S60? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru anormal. Aceste trei manifestări sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece aceste probleme pot duce la complicații mai semnificative ale motorului pentru mașina dvs., am decis să producem acest articol pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratați corespunzător. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita mai întâi la circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo S60.

Scurge injector pe Volvo S60 meu pe benzină

Este fundamental de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, în realitate, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Diferența esențială constă în presiunea experimentată de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Volvo S60 pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că scurgerile de injector la un Volvo S60 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să suferi o scurgere din partea inferioară a injectorului mașinii tale, aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector pe Volvo S60 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo S60: diferitele scurgeri

În împrejurarea injectoare diesel cu scurgeri la Volvo S60, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volvo S60 va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să răsfoiți acest articol despre prezența scurgerii de ulei pe Volvo S60.

Scurgerea injectorului pe Volvo S60 meu, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, o să ne uităm la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Frecvent, o scurgere este legată, așa cum am văzut mai devreme, de o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de finalizarea oricărei lucrări…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita adesea la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Identificați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt inevitabil dificile, dar dacă aveți cea mai mică incertitudine în tratamentul injectorului care curge pe Volvo S60, vă încurajăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea Volvo S60 dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volvo S60 meu, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector