Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter, ce să fac?

Ori de câte ori ești conștient de simptome neobișnuite pe vehiculul tău, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual mare și defecțiunile neașteptate nu scad factura. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe Volkswagen Transporter? Cel mai probabil te-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei manifestări sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această defecțiune poate duce la probleme mai grave ale motorului mașinii dvs., am luat decizia de a crea această pagină de conținut pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza inițial cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Transporter.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter-ul meu pe benzină

Este important de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Diferența esențială constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Transporter pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că scurgerile de injector la un Volkswagen Transporter echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să suferiți o scurgere provenind din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta urmând să apară de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter-ul meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere generează presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Transporter: diferitele scurgeri

În cazul în care injectoare diesel care au scurgeri la Volkswagen Transporter, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volkswagen Transporter va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să întâmpinați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să consultați această pagină de conținut despre prezența scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter.

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter, cum să repar scurgerea

Și în cele din urmă, o să ne uităm la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Adesea, o scurgere este legată, așa cum am văzut mai devreme, de o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea în circuit este enormă, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Descoperiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt neapărat dificile, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe Volkswagen Transporter, vă încurajăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea transporterului dumneavoastră Volkswagen.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector