Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

În cazurile în care sunteți informat despre simptome anormale la mașina dvs., aveți dreptate să fiți intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar avariile surprinzătoare nu scad factura. Ce se întâmplă dacă descoperi că ai un scurgeri de injector pe Volkswagen Transporter 6? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului tău, sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei manifestări sunt principalele semne ale unui injector cu scurgeri. Deoarece această defecțiune poate provoca probleme mai grave ale motorului mașinii dvs., am decis să producem acest conținut pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratam corespunzător. Pentru a face acest lucru, vom arunca mai întâi o privire asupra cazului injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Transporter 6.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 6 pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, în realitate, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Principala diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Transporter 6 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că Scurgerile de injector pe un Volkswagen Transporter 6 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este rezultatul presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 6 diesel meu

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere generează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Transporter 6: Scurgeri diferite

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel pe Volkswagen Transporter 6, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In acest caz, este o conducta de admisie care se va deforma in timp, in majoritatea cazurilor scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volkswagen Transporter 6 va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provine de la injectoarele dvs., vă sfătuim să consultați acest conținut cu privire la existența unei scurgeri de ulei pe Volkswagen Transporter 6.

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 6, cum să remediez scurgerea

Și în cele din urmă, vom arunca o privire cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Frecvent, o scurgere este legată, după cum am văzut anterior, de o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este gigantică, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de a efectua orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de multe ori se va limita la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Aflați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt neapărat complexe, dar dacă ai cea mai mică ezitare în tratarea injectorului tău care curge pe Volkswagen Transporter 6, te sfătuim să te apropii de mecanicul tău motor pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea grav. afecta starea Volkswagen Transporter 6.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector