Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 5, ce să fac?

Dacă ești atent la simptome neobișnuite pe mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc cheltuielile. Ce se întâmplă dacă descoperi că ai un scurgeri de injector pe Volkswagen Transporter 5? Aproape sigur ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neconvențional. Aceste trei manifestări sunt principalii indicatori ai unui injector cu scurgeri. Deoarece această defecțiune poate provoca complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., ne-am gândit să publicăm acest articol pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o gestionăm corect. Pentru a face acest lucru, vom verifica în primul rând cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Transporter 5.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 5 pe benzină

Este important de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Diferența esențială constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Transporter 5 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui remarcat faptul că scurgerile de injector la un Volkswagen Transporter 5 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este cauzat de presiunea mult mai scăzută în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 5 diesel meu

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Transporter 5: Scurgeri diferite

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel pe Volkswagen Transporter 5, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o țeavă de admisie care se va deforma pe termen lung, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volkswagen Transporter 5 va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care se scurge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă, după verificare, aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să citiți acest articol despre prezența scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter 5.

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 5, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom verifica cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată din cauza presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de finalizarea oricărei lucrări…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt neapărat dificile, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe Volkswagen Transporter 5, vă sfătuim să vă apropiați de tehnicianul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea fi critic. afecta starea Volkswagen Transporter 5.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector