Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Ori de câte ori ești informat despre simptome neregulate la mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar avariile surprinzătoare nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simțiți că aveți o scurgeri de injector pe Volkswagen Transporter 4? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei simptome sunt principalele simptome ale unui injector cu scurgeri. Deoarece aceste probleme pot provoca probleme mai semnificative ale motorului mașinii dvs., am luat decizia de a scrie acest conținut pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a face acest lucru, vom verifica în primul rând cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Transporter 4.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 4 pe benzină

Este fundamental să știm că injectoarele de pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, realitatea este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Cea mai mare diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Transporter 4 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui spus că Scurgerile de injector pe un Volkswagen Transporter 4 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este cauzat de presiunea mult mai scăzută în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe Volkswagen Transporter 4 diesel meu

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Transporter 4: Scurgeri diferite

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel pe Volkswagen Transporter 4, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o conductă de admisie care se va deforma după un timp, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volkswagen Transporter 4 va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care se scurge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare, aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să răsfoiți acest conținut despre prezența scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter 4.

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Transporter 4, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom verifica cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este legată, după cum am văzut anterior, de o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este gigantică, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a efectua orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea sigiliilor care s-au defectat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt automat complexe, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe Volkswagen Transporter 4, vă încurajăm să vă apropiați de mecanicul dvs. motor pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea afecta starea Volkswagen Transporter 4.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector