Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

În cazul în care ești atent la semne neregulate pe mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simțiți că aveți o scurgeri de injector pe Volkswagen Touran 2? Cel mai probabil te-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei simptome sunt semnele principale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această problemă poate duce la probleme mai semnificative ale motorului mașinii dvs., ne-am gândit să producem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o gestionăm corect. Pentru a face acest lucru, vom analiza în primul rând circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Touran 2.

Scurge injector pe Volkswagen Touran 2 pe benzină

Este fundamental de știut că injectoarele de pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Cea mai mare diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Touran 2 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui spus că Scurgerile de injector la un Volkswagen Touran 2 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este rezultatul presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este atașată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai înainte.

Scurge injector pe Volkswagen Touran 2 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Touran 2: Scurgeri diferite

În împrejurarea scurgeri de injectoare diesel pe Volkswagen Touran 2, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o conductă de admisie care se va deforma pe termen lung, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volkswagen Touran 2 va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să citiți această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe Volkswagen Touran 2 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Volkswagen Touran 2, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, vom analiza cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Frecvent, o scurgere este asociată, după cum am văzut anterior, unei etanșări uzate ca urmare a presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este monumentală, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a realiza orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Găsiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt deosebit de dificile, dar dacă aveți cea mai mică îndoială cu privire la tratamentul injectorului care curge pe Volkswagen Touran 2, vă încurajăm să vă apropiați de atelierul dvs. de reparații pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea grav. afecta starea Volkswagen Touran 2.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector