Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Renault Scenic 2 meu, ce să fac?

În cazurile în care știi că există semne neregulate pe mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar avariile surprinzătoare nu scad cheltuielile. Ce se întâmplă dacă simțiți că aveți o scurgeri de injector pe Renault Scenic 2? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru anormal. Aceste trei simptome sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece aceste probleme pot provoca complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., am luat decizia de a scrie conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratam corect. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom arunca o privire asupra circumstanței injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Renault Scenic 2.

Scurge injector pe benzina mea Renault Scenic 2

Este vital să știți că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, realitatea este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Principala diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Renault Scenic 2 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui spus că Scurgerile de injector la un Renault Scenic 2 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să suferi o scurgere din partea inferioară a injectorului mașinii tale, aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe motorina mea Renault Scenic 2

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere generează presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe motorină Renault Scenic 2: Scurgeri diferite

În împrejurarea scurgeri de injectoare diesel pe Renault Scenic 2, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Renault Scenic 2 va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care se scurge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sugerăm să citiți conținutul acestui articol despre prezența scurgerii de ulei pe Renault Scenic 2.

Scurgerea injectorului pe Renault Scenic 2 meu, cum să repar scurgerea

Și în cele din urmă, vom arunca o privire cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Adesea, o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de multe ori se va limita la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Descoperiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt inevitabil complexe, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe Renault Scenic 2, vă sugerăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manevrabilitate proastă care ar putea grav. afecta starea Renault Scenic 2.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Renault Scenic 2, accesați categoria noastră Renault Scenic 2.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Renault Scenic 4
Legătura cu publicația principală