Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Peugeot e-2008 meu, ce să fac?

Dacă sunteți conștient de semne neobișnuite pe vehiculul dvs., aveți dreptate să vă faceți griji, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe Peugeot e-2008? Aproape sigur ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru anormal. Aceste trei manifestări sunt principalii indicatori ai unui injector cu scurgeri. Deoarece această defecțiune poate cauza complicații mai critice ale motorului mașinii dvs., am ales să producem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o gestionăm corect. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza mai întâi circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Peugeot e-2008.

Scurge injector pe benzina mea Peugeot e-2008

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Diferența esențială constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Peugeot e-2008 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că Scurgerile de injector pe un Peugeot e-2008 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este rezultatul presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este de imaginat că aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în acest lucru.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe Peugeot-ul meu diesel e-2008

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Peugeot e-2008: Scurgeri diferite

În împrejurarea scurgeri de injectoare diesel pe Peugeot e-2008, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In astfel de cazuri, este o conducta de admisie care se va deforma pe masura ce trece timpul, in general scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Peugeot e-2008 va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care se scurge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să consultați această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe Peugeot e-2008 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Peugeot e-2008 meu, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, vom analiza cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Foarte des, o scurgere este legată, așa cum am văzut anterior, de o etanșare uzată din cauza presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de a realiza orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care s-au defectat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt inevitabil complicate, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe Peugeot e-2008, vă sfătuim să vă apropiați de mecanic pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea în mod critic. deteriora starea Peugeot-ului dumneavoastră e-2008.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Peugeot e-2008, accesați categoria noastră Peugeot e-2008.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Peugeot e-2008 meu, ce să fac?
Legătura cu publicația principală