Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Peugeot Boxer 2 meu, ce să fac?

Dacă ești informat despre simptome neregulate la mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă descoperiți că aveți un scurgeri de injector pe Peugeot Boxer 2? Aproape sigur v-ați dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul motorului dvs. sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei semne de boală sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această defecțiune poate cauza probleme mai critice ale motorului mașinii dvs., am decis să pregătim conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o gestionăm corect. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom arunca o privire asupra cazului injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Peugeot Boxer 2.

Scurge injector pe Peugeot Boxer 2 meu pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, realitatea este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Diferența cheie constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Peugeot Boxer 2 pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că scurgerile de injector pe un Peugeot Boxer 2 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este cauzat de presiunea mult mai scăzută în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector pe Peugeot Boxer 2 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Peugeot Boxer 2: Scurgeri diferite

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel pe Peugeot Boxer 2, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de această dată injectorul care se scurge pe Peugeot Boxer 2 va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după ce ați verificat aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să consultați conținutul acestui articol despre prezența scurgerii de ulei pe Peugeot Boxer 2.

Scurgerea injectorului pe Peugeot Boxer 2 meu, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom arunca o privire la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Adesea, o scurgere este legată, așa cum am văzut mai devreme, de o etanșare uzată cauzată de presiunile suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de efectuarea oricărei lucrări…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de multe ori se va limita la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt inevitabil foarte grele, dar dacă aveți cea mai mică incertitudine în tratamentul injectorului dvs. care curge pe Peugeot Boxer 2, vă încurajăm să vă apropiați de mecanicul motor pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea afectează în mod semnificativ starea Peugeot Boxer 2.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Peugeot Boxer 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot Boxer 2.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână pe Peugeot Boxer 2 meu?
Legătura cu publicația principală