Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Lincoln Navigator, ce să fac?

Ori de câte ori ești atent la semne neregulate pe automobilul tău, ai dreptate să fii preocupat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar avariile bruște nu reduc cheltuielile. Ce se întâmplă dacă simțiți că aveți o scurgeri de injector pe Lincoln Navigator? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei manifestări sunt principalele semne ale unui injector cu scurgeri. Deoarece aceste probleme pot produce probleme mai semnificative ale motorului mașinii dvs., am decis să publicăm această pagină de conținut pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza mai întâi circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Lincoln Navigator.

Scurge injector pe Lincoln Navigatorul meu pe benzină

Este important de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Diferența esențială constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Leaking injector on a petrol Lincoln Navigator: The different leaks

Trebuie menționat că injector leaks on a Lincoln Navigator equipped with a petrol engine are rather infrequent. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este de imaginat că aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este atașată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Lincoln Navigator-ul meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere generează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Lincoln Navigator: diferitele scurgeri

În împrejurarea injectoare diesel care au scurgeri de pe Lincoln Navigator, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In acest caz, este o conducta de admisie care se va deforma in timp, in majoritatea cazurilor scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Lincoln Navigator va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care se scurge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să răsfoiți această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe Lincoln Navigator.

Scurgerea injectorului pe Lincoln Navigator, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, vom analiza cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Foarte des, o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este monumentală, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita în mod regulat la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Descoperiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt inevitabil dificile, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului care curge pe Lincoln Navigator, vă sfătuim să vă apropiați de mecanic pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna semnificativ starea Lincoln Navigator.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Lincoln Navigator, aruncați o privire la categoria Lincoln Navigator.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Lincoln Navigator?
Legătura cu publicația principală