Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Jeep Cherokee, ce să fac?

Dacă ești atent la semne anormale pe vehiculul tău, ai dreptate să fii intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar defecțiunile neașteptate nu reduc factura. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe Jeep Cherokee? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul motorului tău, sau unui ralanti tulburat sau unui fum negru ciudat. Aceste trei simptome sunt principalele simptome ale unui injector cu scurgeri. Deoarece această problemă poate cauza probleme mai critice ale motorului mașinii dvs., am decis să scriem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratam corect. Pentru a face acest lucru, vom verifica în primul rând cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Jeep Cherokee.

Scurge injector pe Jeep Cherokee-ul meu pe benzină

Este vital de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, în realitate, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Principala diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Jeep Cherokee pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că Scurgerile de injector la un Jeep Cherokee echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Jeep Cherokee-ul meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe Jeep Cherokee diesel: diferitele scurgeri

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel pe Jeep Cherokee, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În astfel de cazuri, este o țeavă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Jeep Cherokee va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar aceasta nu provine de la injectoarele dvs., vă recomandăm să consultați această pagină de conținut despre existența unor scurgeri de ulei pe Jeep Cherokee dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Jeep Cherokee meu, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom verifica cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este asociată, după cum am văzut anterior, unei etanșări uzate din cauza presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este monumentală, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de finalizarea oricărei lucrări…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de multe ori se va limita la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Aflați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt inevitabil complexe, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului care curge pe Jeep Cherokee, vă recomandăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna critic. starea Jeep-ului dvs. Cherokee.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Jeep Cherokee, nu ezitați să consultați categoria noastră Jeep Cherokee.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Jeep Cherokee rămâne aprinsă
Legătura cu publicația principală