Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului la Volkswagen Touran, ce să fac?

În cazurile în care ești atent la semne anormale pe automobilul tău, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual mare, iar avariile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă descoperi că ai un scurgeri de injector la Volkswagen Touran? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru anormal. Aceste trei semne de boală sunt principalii indicatori ai unei scurgeri de injector. Deoarece această problemă poate genera probleme mai critice legate de motorul mașinii dvs., am decis să publicăm conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o gestionăm corect. Pentru a face acest lucru, ne vom uita mai întâi la cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volkswagen Touran.

Scurge injector la Volkswagen Touran pe benzină

Este vital să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Cea mai mare diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volkswagen Touran pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui spus că scurgerile de injector la un Volkswagen Touran echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este cauzat de presiunea mult mai scăzută în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector la Volkswagen Touran meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel Volkswagen Touran: Scurgeri diferite

În cazul în care injectoare diesel care au scurgeri la Volkswagen Touran, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In astfel de cazuri este vorba de o conducta de admisie care se va deforma dupa un timp, in majoritatea cazurilor scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volkswagen Touran va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Daca dupa verificare ai scurgeri de ulei dar nu provin de la injectoarele tale, iti recomandam sa consulti continutul acestui articol despre existenta scurgerii de ulei pe Volkswagen Touran ta.

Scurgerea injectorului la Volkswagen Touran, cum să remediez scurgerea

Și în cele din urmă, o să ne uităm la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Adesea, o scurgere este legată, după cum am văzut anterior, de o etanșare uzată cauzată de presiunile suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este monumentală, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de a realiza orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta va fi adesea limitată la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Identificați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt neapărat foarte grele, dar dacă aveți cea mai mică îndoială în tratarea injectorului dvs. care curge pe Volkswagen Touran, vă recomandăm să vă apropiați de tehnicianul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea grav. afecta starea Volkswagen Touran.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran meu trage spre dreapta, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector