Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului la Hyundai Accent meu, ce să fac?

Ori de câte ori ești informat despre simptome neobișnuite la mașina ta, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar avariile neprevăzute nu scad factura. Ce se întâmplă dacă crezi că ai un scurgeri de injector pe Hyundai Accent? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul motorului sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru anormal. Aceste trei manifestări sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece aceste probleme pot provoca complicații mai critice ale motorului mașinii dvs., ne-am gândit să pregătim această pagină de conținut pentru a vă ajuta să validați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o faceți în mod corespunzător. Pentru a face acest lucru, ne vom uita în primul rând la circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Hyundai Accent.

Scurge injector pe Hyundai Accent meu pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Principala diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Hyundai Accent pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că scurgerile de injector la un Hyundai Accent echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector la Hyundai Accent meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere generează presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe motorină Hyundai Accent: Scurgeri diferite

În împrejurarea injectoare diesel care au scurgeri la Hyundai Accent, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Hyundai Accent va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să întâmpinați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare, aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă recomandăm să răsfoiți această pagină de conținut privind prezența scurgerii de ulei pe Hyundai Accent dvs.

Scurgerea injectorului pe Hyundai Accent meu, cum să remediez scurgerea

Și în cele din urmă, o să ne uităm la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. De foarte multe ori o scurgere este legată, așa cum am văzut mai devreme, de o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este gigantică, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care au eșuat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt automat dificile, dar dacă aveți cea mai mică incertitudine în tratarea injectorului dvs. care curge pe Hyundai Accent, vă recomandăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna semnificativ. starea Hyundai Accent dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Hyundai Accent, accesați categoria noastră Hyundai Accent.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Hyundai Accent?
Legătura cu publicația principală