Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului la Honda Insight, ce să fac?

În cazul în care ești la curent cu semne neobișnuite pe mașina ta, ai dreptate să fii intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș și defecțiunile neașteptate nu scad factura. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe Honda Insight? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului tău, sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei manifestări sunt principalele simptome ale unui injector cu scurgeri. Deoarece această problemă poate provoca probleme mai grave ale motorului mașinii dvs., am luat decizia de a produce acest conținut pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a face acest lucru, vom verifica mai întâi de toate circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Honda Insight.

Scurge injector pe Honda Insight mea pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Cea mai mare diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe o Honda Insight pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui remarcat faptul că scurgerile de injector la o Honda Insight echipată cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este cauzat de presiunea mult mai scăzută în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Honda Insight mea diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere generează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Honda Insight: diferitele scurgeri

În împrejurarea scurgeri de injectoare diesel pe Honda Insight, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In astfel de cazuri este vorba de o conducta de admisie care se va deforma in timp, in cele mai multe cazuri scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Honda Insight va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să găsiți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să căutați acest conținut despre prezența scurgerii de ulei pe Honda Insight.

Scurgerea injectorului pe Honda Insight, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom verifica cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Foarte des, o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de a efectua orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de multe ori se va limita la schimbarea sigiliilor care au eșuat:

 • Descoperiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt automat complicate, dar dacă aveți cea mai mică incertitudine în tratamentul injectorului care curge pe Honda Insight, vă sfătuim să vă apropiați de tehnicianul auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea dvs. Honda Insight.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Honda Insight, aruncați o privire la categoria Honda Insight.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Honda Insight?
Legătura cu publicația principală