Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Volkswagen Golf 3

Anumite elemente ale mașinii dumneavoastră sunt esențiale pentru funcționarea sa corectă și, pentru a merge mai departe, fundamentale pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în stare bună de funcționare, acesta este acesta. Când începeți să aveți probleme cu frânele, trebuie să o rezolvați imediat, de aceea echipa noastră a scris și publicat acest ghid pe Scurgeri de lichid de frână la Volkswagen Golf 3 pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă în tehnica potrivită și să o rezolvați rapid. Pentru a realiza acest lucru, vom vedea mai întâi funcția lichidului de frână, apoi, ce declanșează o scurgere de lichid de frână pe Volkswagen Golf 3 și, în sfârșit, cum să reparați o astfel de scurgere.

Care este funcția lichidului de frână la un Volkswagen Golf 3?

Așa că începem articolul nostru prin detalierea rapidă a funcției acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Volkswagen Golf 3. Pentru a vă da seama, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute. cu lichid de frână care este presurizat de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi comprimat și vă va acționa etrierele astfel încât să prindă plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este necesar să aveți în mod constant nivelul corect de lichid de frână pe Volkswagen Golf 3, dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, solicitați sfatul din articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare la Volkswagen Golf 2?

Motivele unei scurgeri de lichid de frână pe Volkswagen Golf 3

Acum trecem la o parte mai necesară pentru a vă ajuta să vă dați seama de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Golf 3 .

Ce declanșează o scurgere de lichid de frână la un Volkswagen Golf 3?

Mai întâi, vom descrie diferitele rădăcini posibile ale scurgerii Volkswagen Golf 3. Iată cele de mai jos:

 • Un furtun de frână deteriorat: Este unul dintre cele mai comune motive, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect pe Volkswagen Golf 3 poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • În cele mai multe cazuri, acest lucru se întâmplă atunci când a scurgere de frână a fost efectuat recent și adesea nu este strâns corect.
 • Cilindru roata: Prezentă doar la frânele cu tambur, această piesă se poate scurge și declanșa un dezechilibru în frânare.

Cum să observi o scurgere de lichid de frână pe Volkswagen Golf 3?

Vă vom oferi acum diferitele sfaturi și semne de boală pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Golf 3 , găsiți-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Volkswagen Golf 3 este aprins , trebuie să verificați direct starea circuitului dvs., nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru dedicat pentru a avea toate măsurile de condus.
 • Dacă Volkswagen Golf 3 trage spre stânga sau spre dreapta când frânezi este posibil să aveți o scurgere de lichid de frână.
 • Acesta este unul dintre cele mai vizibile indicații, dacă simțiți că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai logic, dar dacă localizați lichid de frână pe una dintre aceste componente, probabil că aveți o scurgere, deoarece acest circuit este proiectat pentru a fi închis.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Golf 3?

Cum se rezolvă o scurgere de lichid de frână pe Volkswagen Golf 3?

Singurul remediu atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Golf 3 este să mergeți în garaj. Dacă este lumină, verificați-vă nivelul și conduceți cu atenție până în zona garajului, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați mașina. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să efectuați câteva verificări regulate pentru a limita riscurile:

 • verificați regulat nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Înlocuiți lichidul de frână dacă simțiți că frânele de pe Volkswagen Golf 3 devin „moale”.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Golf 3, accesați categoria noastră Volkswagen Golf 3.

Legătura cu publicația principală