Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Volkswagen Atlas

Anumite componente ale mașinii dumneavoastră sunt vitale pentru funcționarea sa normală și, pentru a merge mai departe, necesare pentru securitatea dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în condiții bune de funcționare, acesta este acesta. Când începeți să aveți probleme cu frânele, trebuie să vă ocupați imediat, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pe Scurgeri de lichid de frână la Volkswagen Atlas pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă în metoda corectă și să o rezolvați rapid. Pentru a realiza acest lucru, vom descoperi mai întâi scopul lichidului de frână, apoi, ce cauzează o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Atlas și, în sfârșit, cum să remediați o astfel de scurgere.

Care este scopul lichidului de frână la un Volkswagen Atlas?

Așa că începem articolul nostru prin a detalia rapid scopul acestui faimos lichid de frână în sistemul de frânare al Volkswagen Atlas. Ca să înțelegeți, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichid de frână care sunt presurizate de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi comprimat și va acționa etrierele dvs. de frână astfel încât să prindeți plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este esențial să aveți în mod constant nivelul corect de lichid de frână pe Volkswagen Atlas, dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, consultați articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Volkswagen Atlas care accelerează singur

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână la Volkswagen Atlas

Acum trecem la o componentă mai esențială pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Atlas .

Ce cauzează o scurgere de lichid de frână la un Volkswagen Atlas?

Mai întâi, vom descrie diferitele origini posibile ale scurgerii Volkswagen Atlas. Iată cele de mai jos:

 • Un furtun de frână rupt: Este una dintre cele mai de bază cauze, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect la Volkswagen Atlas poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă când a scurgere de frână a fost făcut în ultima vreme și de multe ori nu este strâns corect.
 • Cilindru roata: Prezentă numai pe frânele cu tambur, această componentă poate curge și poate provoca un dezechilibru în frânare.

Cum depistați o scurgere de lichid de frână pe Volkswagen Atlas?

Vă vom oferi acum diferitele recomandări și semne de boală pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Atlas , descoperă-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Volkswagen Atlas este aprins , trebuie să verificați imediat starea circuitului dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru dedicat pentru a avea toți pașii de efectuat.
 • Dacă Volkswagen Atlas trage spre stânga sau spre dreapta când frânezi este posibil să aveți o scurgere de lichid de frână.
 • Acesta este unul dintre cele mai vizibile indicații, dacă simțiți că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai logic, dar dacă descoperi lichid de frână pe unul dintre aceste elemente, probabil că vei avea o scurgere, deoarece acest circuit ar trebui să fie închis.
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Atlas?

Cum se corectează o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Atlas?

Singurul remediu atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Volkswagen Atlas este să mergeți în garaj. Dacă este ușor, verificați nivelul și conduceți cu atenție până în zona garajului, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați autovehiculul. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să efectuați câteva verificări regulate pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Schimbați lichidul de frână dacă simțiți că frânele de pe Volkswagen Atlas devin „moale”.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Atlas, accesați categoria noastră Volkswagen Atlas.

Legătura cu publicația principală