Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Opel Mokka

Anumite piese auto ale mașinii dumneavoastră sunt esențiale pentru performanța sa corectă și, pentru a merge mai departe, fundamentale pentru securitatea dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în stare bună de funcționare, acesta este acesta. Când începi să ai probleme cu frânele trebuie să o gestionezi imediat, de aceea echipa noastră a făcut acest articol pe Scurgeri de lichid de frână la Opel Mokka pentru a vă ajuta să abordați această problemă în metoda corectă și să o remediați rapid. Pentru a realiza acest lucru, vom vedea mai întâi funcția lichidului de frână, apoi, ce declanșează o scurgere de lichid de frână pe Opel Mokka și, pentru a termina, cum să reparați o astfel de scurgere.

Care este funcția lichidului de frână la un Opel Mokka?

Așa că începem articolul nostru prin a vă spune rapid funcția acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Opel Mokka dumneavoastră. Pentru a descoperi, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichid de frână care sunt presurizate de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi comprimat și va acționa etrierele dvs. de frână astfel încât să prindeți plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este esențial să aveți întotdeauna nivelul corect de lichid de frână pe Opel Mokka dvs., dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, consultați articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Opel Mokka, ce să faci?

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână la Opel Mokka

Acum trecem la o componentă mai esențială pentru a vă ajuta să descoperiți de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Opel Mokka dvs .

Ce declanșează o scurgere de lichid de frână la un Opel Mokka?

În primul rând, vă vom arăta diferitele rădăcini posibile ale scurgerii Opel Mokka. Iată cele de mai jos:

 • Un furtun de frână rupt: Este una dintre cele mai frecvente cauze, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect la Opel Mokka poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă când a scurgere de frână a fost făcut nu cu mult timp în urmă și adesea nu este strâns eficient.
 • Cilindru roata: Doar prezentă la frânele cu tambur, această componentă se poate scurge și poate declanșa un dezechilibru în frânare.

Cum să observi o scurgere de lichid de frână pe Opel Mokka?

Vă vom oferi acum diferitele sugestii și semne de boală pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână la Opel Mokka , descoperă-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Opelului Mokka este aprins , trebuie să examinezi direct starea circuitului tău, nu te gândi de două ori să consulți articolul nostru dedicat pentru a avea toți pașii de efectuat.
 • Dacă Opelul Mokka trage la stânga sau la dreapta când frânezi s-ar putea sa ai o scurgere de lichid de frana.
 • Acesta este unul dintre cele mai evidente simptome, dacă simțiți că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai evident, dar dacă descoperiți lichid de frână pe una dintre aceste componente, probabil că aveți o scurgere, deoarece acest circuit este proiectat pentru a fi închis.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Opel Mokka X?

Cum se rezolvă o scurgere de lichid de frână la Opel Mokka?

Singura soluție atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Opel Mokka dvs. este să mergeți la mecanic. Daca este usor, verifica-ti nivelul si conduci cu atentie la mecanic, daca este prea mare nu conduce si remorca masina. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să faceți câteva verificări frecvente pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Schimbați lichidul de frână dacă simțiți că frânele de pe Opel Mokka devin „moale”.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Opel Mokka, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Mokka.

Legătura cu publicația principală