Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Infiniti G

Anumite piese auto ale mașinii dumneavoastră sunt esențiale pentru funcționarea corectă a acesteia și, pentru a merge mai departe, fundamentale pentru securitatea dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în stare bună de funcționare, acesta este acesta. Când începeți să aveți probleme cu frânele, trebuie să o gestionați imediat, de aceea echipa noastră a scris și publicat conținutul acestui articol pe Scurgeri de lichid de frână pe Infiniti G pentru a vă ajuta să tratați această îngrijorare în tehnica potrivită și să o rezolvați rapid. Pentru a face acest lucru, vom vedea mai întâi funcția lichidului de frână, apoi, ce cauzează o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G și, în sfârșit, cum să remediați o astfel de scurgere.

Care este funcția lichidului de frână la un Infiniti G?

Așa că începem conținutul nostru prin a detalia rapid funcția acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Infiniti G al dvs.. Pentru a vă da seama, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichidul de frână care este presurizat de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi comprimat și vă va acționa etrierele astfel încât să prindă plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este vital să aveți în mod constant nivelul corect de lichid de frână pe Infiniti G dvs., dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, consultați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Infiniti G?

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână pe Infiniti G

Acum trecem la o componentă mai necesară pentru a vă ajuta să vă dați seama de ce aveți o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G .

Ce cauzează o scurgere de lichid de frână la un Infiniti G?

Mai întâi, vă vom arăta diferitele origini posibile ale scurgerii Infiniti G. Iată cele de mai jos:

 • Un furtun de frână deteriorat: Este unul dintre cele mai generale motive, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect pe Infiniti G poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă când a scurgere de frână a fost făcut recent și, în general, nu este strâns corespunzător.
 • Cilindru roata: Prezentă doar la frânele cu tambur, această componentă se poate scurge și poate provoca un dezechilibru în frânare.

Cum să observi o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G?

Vă vom oferi acum diferitele recomandări și simptome pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G , găsiți-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Infiniti G este aprins , trebuie să verificați direct starea circuitului dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru dedicat pentru a avea toți pașii de efectuat.
 • Dacă Infiniti G trage la stânga sau la dreapta când frânezi ai putea avea o scurgere de lichid de frana.
 • Acesta este unul dintre cele mai vizibile simptome, dacă vă confruntați cu asta pedala este mult mai puțin dificil de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai evident, dar dacă localizați lichid de frână pe unul dintre aceste elemente, probabil că aveți o scurgere, deoarece acest circuit ar trebui să fie închis.
Weiterlesen:
Cum să dezactivați Start Stop pe Infiniti G

Cum remediați o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G?

Singurul remediu atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână pe Infiniti G este să mergeți la garaj. Dacă este ușor, verificați nivelul și conduceți cu atenție până la garaj, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați autovehiculul. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să faceți câteva verificări frecvente pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Schimbați lichidul de frână dacă frânele Infiniti G devin „moale”.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Infiniti G, aruncați o privire la categoria Infiniti G.

Legătura cu publicația principală