Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Cadillac ATS

Anumite piese auto ale autovehiculului dumneavoastră sunt fundamentale pentru buna funcționare a acestuia și, pentru a merge mai departe, fundamentale pentru securitatea dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în condiții bune de funcționare, acesta este acesta. Când începi să ai complicații la frânare, trebuie să ai grijă de el imediat, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pe Scurgeri de lichid de frână la Cadillac ATS pentru a vă ajuta să abordați această dificultate în metoda corectă și să o rezolvați destul de repede. Pentru a realiza acest lucru, vom descoperi mai întâi funcția lichidului de frână, apoi, ce cauzează o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS și, pentru a termina, cum să reparați o astfel de scurgere.

Care este funcția lichidului de frână la un Cadillac ATS?

Așa că începem conținutul nostru prin a vă spune destul de repede funcția acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Cadillac-ului dumneavoastră ATS. Ca să înțelegeți, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichid de frână care sunt presurizate de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi presurizat și va acționa etrierele dvs. de frână astfel încât să prindeți plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este vital să aveți în mod constant nivelul corect de lichid de frână pe Cadillac ATS, dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, consultați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Cadillac-ul meu ATS, ce să fac?

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână la Cadillac ATS

Acum trecem la o componentă mai esențială pentru a vă ajuta să înțelegeți de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS .

Ce cauzează o scurgere de lichid de frână la un Cadillac ATS?

În primul rând, vă vom explica diferitele rădăcini posibile ale scurgerii Cadillac-ului dvs. ATS. Iată pe cele de mai jos:

 • Un furtun de frână rupt: Este unul dintre cele mai generale motive, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect la Cadillac ATS poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • În cele mai multe cazuri, acest lucru se întâmplă atunci când a scurgere de frână a fost făcut nu cu mult timp în urmă și deseori nu este strâns eficient.
 • Cilindru roata: Doar prezentă la frânele cu tambur, această componentă se poate scurge și poate declanșa un dezechilibru în frânare.

Cum să observi o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS?

Vă vom oferi acum diferitele sfaturi și semne de boală pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS , descopera-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Cadillacului ATS este aprins , trebuie să verificați direct starea circuitului dvs., nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru dedicat pentru a avea toate măsurile de efectuat.
 • Dacă Cadillac-ul tău ATS trage la stânga sau la dreapta când frânezi ai putea avea o scurgere de lichid de frana.
 • Acesta este unul dintre cele mai vizibile semne, dacă simțiți că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai evident, dar dacă descoperi lichid de frână pe unul dintre aceste elemente, probabil că vei avea o scurgere, deoarece acest circuit ar trebui să fie închis.
Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Cadillac ATS?

Cum se remediază o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS?

Singurul remediu atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Cadillac ATS este să mergeți la garaj. Dacă este ușor, verificați nivelul și conduceți cu atenție până la garaj, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați autovehiculul. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să faceți câteva verificări frecvente pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Înlocuiți lichidul de frână dacă frânele Cadillac ATS devin „moale”.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Cadillac ATS, aruncați o privire la categoria Cadillac ATS.

Legătura cu publicația principală