Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frana Bmw X2

Anumite elemente ale autovehiculului dumneavoastră sunt fundamentale pentru funcționarea normală a acestuia și, pentru a merge mai departe, fundamentale pentru securitatea dumneavoastră și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în stare bună de funcționare, acesta este acesta. Când începi să ai probleme cu frânele, trebuie să le rezolvi imediat, de aceea echipa noastră a creat acest articol pe Scurgeri de lichid de frana la Bmw X2 pentru a vă ajuta să rezolvați această dificultate în mod corect și să o remediați destul de repede. Pentru aceasta, vom vedea mai întâi funcția lichidului de frână, apoi, ce declanșează o scurgere de lichid de frână pe Bmw X2 și, în sfârșit, cum să remediați o astfel de scurgere.

Care este funcția lichidului de frână la un Bmw X2?

Așa că începem articolul nostru prin a vă spune destul de repede funcția acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Bmw-ului dvs. X2. Pentru a descoperi, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichid de frână care sunt presurizate de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi presurizat și va acționa etrierele dvs. de frână astfel încât să prindeți plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este important să aveți în mod constant nivelul corect de lichid de frână pe Bmw X2 dvs., dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, consultați articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Bmw X2

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână la Bmw X2 dvs

Trecem acum la o componentă mai necesară pentru a vă ajuta să descoperiți de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Bmw X2 dvs .

Ce declanșează o scurgere de lichid de frână la un Bmw X2?

În primul rând, vă vom arăta diferitele surse posibile ale scurgerii Bmw-ului dvs. X2. Iată pe cele de mai jos:

 • Un furtun de frână deteriorat: Este unul dintre cele mai generale motive, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect la Bmw X2 poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • În cele mai multe cazuri, acest lucru se întâmplă atunci când a scurgere de frână a fost făcut în ultima vreme și, în general, nu este strâns corespunzător.
 • Cilindru roata: Prezentă numai pe frânele cu tambur, această componentă poate curge și poate provoca un dezechilibru în frânare.

Cum se identifică o scurgere de lichid de frână pe Bmw X2?

Vă vom oferi acum diferitele sugestii și simptome pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână la Bmw X2 , găsiți-le mai jos:

 • Dacă lampa de avertizare ABS al Bmw-ului dvs. X2 este aprins , trebuie să verificați direct starea circuitului dvs., nu ezitați să consultați articolul nostru dedicat pentru a avea toate măsurile de efectuat.
 • Dacă Bmw X2 trage la stânga sau la dreapta când frânezi ai putea avea o scurgere de lichid de frana.
 • Acesta este unul dintre cele mai evidente indicații, dacă experimentați că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai evident, dar dacă localizați lichid de frână pe una dintre aceste componente, probabil că aveți o scurgere, deoarece acest circuit este proiectat pentru a fi închis.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Bmw-ului meu X2?

Cum se remediază o scurgere de lichid de frână pe Bmw X2?

Singurul remediu atunci când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Bmw X2 dvs. este să mergeți la garaj. Dacă este ușor, verificați-vă nivelul și conduceți cu atenție până la garaj, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați autovehiculul. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să efectuați câteva verificări regulate pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Schimbați lichidul de frână dacă simțiți că frânele de pe Bmw X2 devin „moale”.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Bmw X2, accesați categoria noastră Bmw X2.

Legătura cu publicația principală