Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgere de lichid de frână Lincoln Continental

Anumite părți ale mașinii dvs. sunt esențiale pentru funcționarea sa corectă și, pentru a merge mai departe, esențiale pentru securitatea dvs. și a celorlalți utilizatori. Sistemul dvs. de frânare este unul dintre ele, iar dacă există un lucru care trebuie să fie în stare bună de funcționare, acesta este acesta. Când începi să ai complicații la frânare, trebuie să te descurci imediat, de aceea echipa noastră a scris și publicat acest articol pe Scurgeri de lichid de frână pe Lincoln Continental pentru a vă ajuta să abordați această dificultate în metoda potrivită și să o faceți destul de repede. Pentru aceasta, vom descoperi mai întâi rolul lichidului de frână, apoi, ce declanșează o scurgere de lichid de frână pe Lincoln Continental și, în cele din urmă, cum să reparați o astfel de scurgere.

Care este rolul lichidului de frână pe un Lincoln Continental?

Așa că începem articolul nostru prin a vă spune destul de repede rolul acestui celebru lichid de frână în sistemul de frânare al Lincoln Continental-ul dumneavoastră. Pentru a descoperi, un sistem de frânare funcționează cu un circuit hidraulic închis, adică veți avea furtunuri rigide umplute cu lichid de frână care sunt presurizate de cilindrul principal, iar atunci când apăsați pedala de frână, lichidul de frână va fi comprimat și va acționa etrierele dvs. de frână astfel încât să prindeți plăcuțele de frână de pe discuri. Prin urmare, este esențial să aveți întotdeauna nivelul corect de lichid de frână pe Lincoln Continental dvs., dacă nu știți cum să efectuați această manipulare, cereți sfatul din articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Lincoln Continental-ul meu?

Cauzele unei scurgeri de lichid de frână la Lincoln Continental

Acum trecem la o componentă mai esențială pentru a vă ajuta să descoperiți de ce aveți o scurgere de lichid de frână la Lincoln Continental .

Ce declanșează o scurgere de lichid de frână la un Lincoln Continental?

În primul rând, vă vom arăta diferitele rădăcini posibile ale scurgerii Lincoln Continental. Iată pe cele de mai jos:

 • Un furtun de frână rupt: Este unul dintre cele mai comune motive, unul dintre furtunurile de frână a fost tăiat și pierzi lichid de frână și presiune prin această gaură.
 • Cilindru principal defect pe Lincoln Continental poate duce la scurgeri la diferitele sale intrări sau ieșiri.
 • De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă când a scurgere de frână a fost efectuat recent și adesea nu este strâns corespunzător.
 • Cilindru roata: Prezentă doar la frânele cu tambur, această componentă se poate scurge și poate provoca un dezechilibru în frânare.

Cum să observi o scurgere de lichid de frână pe Lincoln Continental?

Vă vom oferi acum diferitele recomandări și semne de boală pentru a le interpreta verificați dacă aveți o scurgere de lichid de frână pe Lincoln Continental , găsiți-le mai jos:

 • Dacă ledul de avertizare ABS al Lincoln Continental este aprins , trebuie să examinezi imediat starea circuitului tău, nu ezita să ceri sfaturi din articolul nostru dedicat pentru a avea toate măsurile de condus.
 • Dacă Lincoln Continental trage la stânga sau la dreapta când frânezi este posibil să aveți o scurgere de lichid de frână.
 • Acesta este unul dintre cele mai vizibile semne, dacă simțiți că dvs pedala este mult mai ușor de apăsat și urcă mai încet, este foarte probabil să aveți o pierdere de presiune în sistemul dvs. de frânare.
 • Mai evident, dar dacă localizați lichid de frână pe unul dintre aceste elemente, probabil că aveți o scurgere, deoarece acest circuit este proiectat pentru a fi închis.
Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Lincoln Continental?

Cum se rezolvă o scurgere de lichid de frână pe Lincoln Continental?

Singura soluție când întâmpinați o scurgere de lichid de frână la Lincoln Continental este să mergeți la garaj. Dacă este ușor, verificați-vă nivelul și conduceți cu atenție până la garaj, dacă este prea mare nu conduceți și remorcați mașina. O defecțiune generală a sistemului dvs. de frânare va duce la un accident. Puteți, totuși, să faceți câteva verificări frecvente pentru a limita riscurile:

 • verificați frecvent nivelul lichidului de frână.
 • Curățați-vă frânele la fiecare doi ani sau la 40 de mile.
 • Schimbați lichidul de frână dacă simțiți că frânele de pe Lincoln Continental devin „moale”.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Lincoln Continental, aruncați o privire la categoria Lincoln Continental.

Legătura cu publicația principală