Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurge injector pe volvo xc70 meu, ce să fac?

Dacă ești atent la semne neregulate de pe automobilul tău, ai dreptate să fii îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș și defecțiunile bruște nu scad factura. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un Scurge injector pe volvo xc70? Aproape sigur v-ați dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul unității motorului, sau a unui ralanti perturbat sau a unui fum negru ciudat. Aceste trei semne de boală sunt principalele simptome ale unui injector cu scurgeri. Deoarece aceste probleme pot duce la probleme mai serioase legate de motorul mașinii dvs., am luat decizia de a compune acest articol pentru a vă ajuta să asigurați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a realiza acest lucru, vom arunca mai întâi o privire asupra cazului injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel volvo xc70.

Scurge injector pe volvo xc70 meu pe benzină

Este vital să știți că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, adevărul este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Diferența cheie constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie la volvo xc70?

Scurgeri de injector pe un volvo xc70 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că Scurgerile de injector la un volvo xc70 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este partea care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să suferi o scurgere din partea inferioară a injectorului mașinii tale, aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe volvo meu diesel xc70

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri injector pe diesel volvo xc70: Scurgeri diferite

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel la volvo xc70, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o țeavă de admisie care se va deforma în timp, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe volvo xc70 va fi rezultatul unui inel O sau al vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să experimentați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să citiți acest articol despre prezența scurgerii de ulei pe volvo xc70 dumneavoastră.

Scurge injector pe volvo xc70 meu, cum să repar scurgerea

Și pentru a termina, vom arunca o privire la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este legată, după cum am văzut mai devreme, de o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este monumentală, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea sigiliilor care au eșuat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt foarte grele, dar dacă aveți cea mai mică nesiguranță în tratamentul injectorului care curge pe volvo xc70, vă încurajăm să vă apropiați de tehnicianul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea în mod critic. afecta starea Volvo Xc70.

Dacă mai aveți întrebări despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию