Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul GMC Terrain a rămas blocat pe poziție

În acest articol vom trata o problemă care este frustrantă, dar nu foarte gravă. Evident, spre deosebire de un injector care curge sau de un motor care tremura, fiind victima unei scaun blocat pe GMC Terrain în sine nu este foarte gravă. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat corect în mașina dvs. sau să vă facă ca pasagerii să intre pe una dintre părțile laterale ale GMC Terrain, nimic important la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza un scaun din față blocat pe GMC Terrain , apoi, într-o a doua etapă, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe GMC Terrain

Așa că începem conținutul acestui articol scaunele blocate pe GMC Terrain în cazul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ similară, vom fi atenți la două complicații diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al GMC Terrain meu

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe GMC Terrain și mai ales dacă aveți complicații rabatați scaunul . Rețineți că, în acest scenariu, va fi dificil să rezolvați singur problema. În realitate, în general este cablul mecanismului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul GMC Terrain. Va recomandam fie sa faceti acest pas dar poate va dura ceva timp si va trebui sa schimbati intregul mecanism, fie sa mergeti la un profesionist care va executa mai usor serviciul.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe GMC Terrain

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe GMC Terrain este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi neapărat o problemă dacă doriți să aveți o poziție optimă de conducere sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picioare.

  • Scaun electric blocat GMC Terrain:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați când aveți un scaun electric blocat pe GMC Terrain este că scaunele dvs. sunt libere de orice lucru. Dacă nu găsiți lucruri străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. În primul rând, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, probabil va trebui schimbat.

  • În general, în acest scenariu este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat pe unul dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al GMC Terrain. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un subiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru efectuarea sistemului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat GMC Terrain

În cele din urmă, a doua parte a conținutului articolului nostru, vom analiza un scaun din spate blocat pe GMC Terrain , cu siguranță, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu sisteme similare ca scaunele din față și cel mai elementar lucru pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a GMC Terrain mai mult. Cea mai de bază este sistemele de deschidere care se găsesc în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale GMC Terrain, este adesea un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune la loc fără ajutor, dar de multe ori accesul la sistem este blând și va implica apelul unui profesionist. Dacă aveți alte componente care vă aduc complicații, precum o capotă blocată pe GMC Terrain, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre GMC Terrain, aruncați o privire la categoria GMC Terrain.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru GMC Terrain?
Legătura cu publicația principală