Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul este blocat pe Dodge Charger

În acest articol vom aborda o problemă care este enervantă, dar nu foarte majoră. De fapt, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau un motor care tremura, fiind victima a scaun blocat pe Dodge Charger în sine nu este foarte importantă. Chiar dacă s-ar putea să te împiedice să fii instalat eficient în mașină sau să-ți facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale lui Dodge Charger, nimic semnificativ nu vine. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru aceasta, în primul rând ne vom uita la un scaun din față blocat pe Dodge Charger , apoi, într-o a doua etapă, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Dodge Charger

Așa că începem acest articol pe scaunele blocate pe Dodge Charger prin împrejurarea scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului problema va fi cam aceeași, ne vom concentra pe două complicații diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabat scaunul din față al lui Dodge Charger

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe Dodge Charger și mai ales dacă aveți complicații rabatați scaunul . Amintiți-vă că, în această circumstanță, va fi dificil să rezolvați singur problema. Adevărul este că, în general, este cablul sistemului care a ieșit din ghid sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Dodge Charger. Vă sugerăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să înlocuiți întregul sistem, fie să mergeți la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Dodge Charger-ul meu

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Dodge Charger este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Aceasta va fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție optimă de conducere sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu.

  • Scaun electric blocat Dodge Charger:

    Primul lucru de examinat atunci când aveți un scaun electric blocat pe Dodge Charger este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu găsiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. Pentru început, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și, dacă este cazul, va trebui probabil să fie înlocuit.

  • În general, în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat pe unul dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Dodge Charger. Așa că examinează ambele diapozitive cu atenție, chiar și un obiect mic îți poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru a acționa sistemul nu este rupt sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate a blocat Dodge Charger

În cele din urmă, a doua secțiune a articolului nostru, vom analiza un scaun din spate blocat pe Dodge Charger , evident, bancheta din spate a mașinii tale nu este preîncărcată cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cea mai de bază preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a lui Dodge Charger mai mult. Preocuparea cea mai de bază este mecanismele de deschidere care se găsesc în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale lui Dodge Charger, este adesea un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune înapoi în pagină fără niciun ajutor, dar de multe ori accesul la sistem este ușor și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte elemente care vă provoacă complicații, precum o capotă blocată pe Dodge Charger, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o remediați.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Dodge Charger, aruncați o privire la categoria Dodge Charger.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale lui Dodge Charger?
Legătura cu publicația principală