Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a rămas blocat pe Citroen Berlingo

În acest articol vom aborda o problemă care este enervantă, dar nu foarte gravă. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care curge sau de un motor care tremură, fiind o victimă a unui scaun blocat pe Citroen Berlingo în sine nu este destul de gravă. Chiar dacă s-ar putea să te împiedice să fii instalat corect în autovehiculul tău sau să-ți facă pasagerii să intre pe una dintre părțile laterale ale Citroen Berlingo, nimic semnificativ nu vine. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a face acest lucru, inițial ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Citroen Berlingo , apoi, într-o a doua etapă, pe un scaun din spate blocat pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat pe Citroen Berlingo

Așa că începem acest conținut scaunele blocate pe Citroen Berlingo după scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi cam aceeași, ne vom concentra pe două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Citroenului meu Berlingo

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Citroen Berlingo și mai ales dacă aveți probleme rabatați scaunul . Realizați că în această circumstanță va fi complicat să rezolvați singur problema. Adevărul este că în cele mai multe cazuri este cablul sistemului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Citroen Berlingo. Vă încurajăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze puțin și să fiți nevoit să schimbați întregul sistem, fie să mergeți la un specialist care va executa serviciul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Citroen Berlingo

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Citroen Berlingo este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție de conducere adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Citroen Berlingo:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați când aveți un scaun electric blocat pe Citroen Berlingo este că scaunele sunt libere de orice lucru. Dacă nu descoperi nimic străin, din păcate, motorul scaunului poate fi responsabil. Pentru început, verifică dacă este bine asigurat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, aproape sigur va trebui schimbat.

  • În general, în această împrejurare este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Citroen Berlingo. Așa că verificați ambele diapozitive cu atenție, chiar și un subiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru operarea sistemului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Citroen Berlingo

În cele din urmă, a doua secțiune a conținutului nostru, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Citroen Berlingo , cu siguranță, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cea mai comună problemă pe care s-ar putea să o cunoști este neputând rabata bancheta din spate a lui Citroen Berlingo mai mult. Cea mai frecventă problemă este mecanismele de deschidere care se găsesc în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale lui Citroen Berlingo, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune la loc fără ajutor, dar destul de des accesul la sistem este blând și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte elemente care vă aduc complicații, precum o capotă blocată pe Citroen Berlingo, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de la pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Citroen Berlingo, accesați categoria noastră Citroen Berlingo.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Citroen Berlingo?
Legătura cu publicația principală