Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volvo V60 în poziție

În acest articol vom trata o problemă care este iritante, dar nu foarte majoră. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care are scurgeri, sau un motor care tremură, a fi victima a scaun blocat pe Volvo V60 în sine nu este foarte importantă. Chiar dacă s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în mașină sau să vă facă ca pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volvo V60, nimic important la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, inițial ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volvo V60 , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Volvo V60

Așa că începem acest conținut scaunele blocate pe Volvo V60 în cazul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ similară, vom fi atenți la două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Volvo V60 al meu

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Volvo V60 și mai ales dacă aveți probleme rabatați scaunul . Amintiți-vă că în această circumstanță va fi complicat să rezolvați singur problema. Adevărul este că, în general, este cablul sistemului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volvo V60. Vă sfătuim fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să înlocuiți întregul sistem, fie să mergeți la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volvo V60 al meu

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volvo V60 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru este garantat să fie o problemă dacă doriți să aveți o postură de condus adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volvo V60:

    Primul lucru pe care trebuie să-l examinați când aveți un scaun electric blocat pe Volvo V60 este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului este de vină. Pentru început, examinați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și, dacă este cazul, va trebui probabil să fie înlocuit.

  • În general vorbind, în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volvo V60. Așa că examinează ambele diapozitive cu atenție, chiar și un subiect mic îți poate bloca scaunul. Dacă aceasta nu este situația, verificați dacă mânerul folosit pentru a acționa mecanismul nu este rupt sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Volvo V60

În cele din urmă, a doua secțiune a conținutului nostru, ne vom concentra asupra un scaun din spate blocat pe Volvo V60 , într-adevăr, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu sisteme similare ca scaunele din față și cel mai elementar lucru pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a lui Volvo V60 mai mult. Cea mai de bază este sistemele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volvo V60, este adesea un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune singur la loc, dar de multe ori accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte componente care vă declanșează complicații, precum o capotă blocată pe Volvo V60, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă mai aveți întrebări despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volvo V60 care rămâne aprinsă
Ссылка на основную публикацию