Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat volvo v40 in pozitie

În acest articol vom aborda o problemă care este iritante, dar nu foarte gravă. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care curge sau de un motor care tremură, fiind o victimă a unui scaun blocat pe volvo v40 în sine nu este destul de gravă. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat corect în mașină sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale volvo v40, fără a veni nimic critic. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru aceasta, inițial ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe volvo v40 , apoi, într-o a doua etapă, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe volvo v40

Așa că începem conținutul acestui articol scaunele blocate pe volvo v40 prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, ne vom concentra pe două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al volvo v40 meu

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe volvo v40 și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Realizați că în această situație va fi greu de rezolvat singur problema. În realitate, în general este cablul mecanismului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul volvo v40. Vă sfătuim fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să schimbați întregul mecanism, fie să mergeți la un specialist care să efectueze mai ușor serviciul.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe volvo v40

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe volvo v40 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru este garantat a fi o problemă dacă doriți să aveți o postură ideală de condus sau dacă doriți ca pasagerii dvs. să aibă suficient spațiu.

  • Scaun electric blocat volvo v40:

    Primul lucru de examinat atunci când aveți un scaun electric blocat pe volvo v40 este că scaunele dvs. sunt libere de orice lucru. Dacă nu găsiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului este responsabil. In primul rand, verifica daca este bine asigurat cu electricitate folosind un manometru si daca este cazul, cel mai probabil va trebui inlocuit.

  • În general vorbind în această situație, este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al volvo v40. Așa că examinează cu atenție ambele diapozitive, chiar și un lucru mic îți poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat volvo v40

În cele din urmă, a doua parte a conținutului articolului nostru, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe volvo v40 , de fapt, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cea mai comună preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a volvo v40 mai mult. Cea mai frecventă preocupare sunt mecanismele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale volvo v40, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune înapoi în pagină fără ajutor, dar destul de des accesul la mecanism este blând și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte componente care vă provoacă complicații, cum ar fi o capotă blocată pe volvo v40, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de la pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v40, accesați categoria noastră volvo v40.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe volvo v40?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector