Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volvo S60 în poziție

În acest articol vom aborda o problemă care este iritante, dar nu foarte gravă. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care curge sau de un motor care tremură, fiind o victimă a unui scaun blocat pe Volvo S60 în sine nu este extrem de gravă. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat corect în mașină sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volvo S60, nimic critic la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volvo S60 , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Volvo S60

Așa că începem acest ghid scaunele blocate pe Volvo S60 după scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi cam aceeași, ne vom concentra pe două complicații diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Volvo S60 al meu

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Volvo S60 si mai ales daca ai complicatii rabatați scaunul . Rețineți că, în această circumstanță, va fi complicat să remediați singur problema. În realitate, în cele mai multe cazuri este cablul mecanismului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volvo S60. Vă încurajăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să schimbați întregul mecanism, fie să mergeți la un profesionist care va efectua serviciul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volvo S60 al meu

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volvo S60 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Aceasta va fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție optimă de conducere sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volvo S60:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați când aveți un scaun electric blocat pe Volvo S60 este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperi lucruri străine, din păcate, motorul scaunului este de vină. Pentru început, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, cel mai probabil va trebui înlocuit.

  • În general vorbind în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volvo S60. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un lucru mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru a efectua sistemul nu este rupt sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Volvo S60

În cele din urmă, a doua parte a ghidului nostru, ne vom concentra asupra un scaun din spate blocat pe Volvo S60 , într-adevăr, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cel mai elementar lucru pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a lui Volvo S60 mai mult. Cea mai de bază este mecanismele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale lui Volvo S60, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune înapoi în pagină fără niciun ajutor, dar destul de des accesul la sistem este ușor și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte elemente care vă cauzează probleme, precum o capotă blocată pe Volvo S60, nu ezitați să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o remediați.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Volvo S60?
Ссылка на основную публикацию