Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Transporter în poziție

Astăzi vom aborda o problemă care este enervantă, dar nu foarte majoră. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care are scurgeri, sau un motor care tremură, a fi victima a scaun blocat pe Volkswagen Transporter în sine nu este extrem de importantă. Deși s-ar putea să te împiedice să fii instalat eficient în autovehiculul tău sau să-ți facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volkswagen Transporter, nimic critic la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Transporter , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter

Așa că începem acest conținut scaunele blocate pe Volkswagen Transporter prin împrejurarea scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau scaunul pasagerului, problema va fi aproximativ similară, ne vom concentra pe două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Volkswagen Transporter-ului meu

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter și mai ales dacă aveți probleme rabatați scaunul . Amintiți-vă că, în această circumstanță, va fi greu de rezolvat singur problema. De fapt, în general este cablul sistemului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontezi complet scaunul Volkswagen Transporter-ului tău. Vă sfătuim fie să faceți acest pas dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să înlocuiți întregul sistem, fie să mergeți la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Transporter

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi o problemă dacă doriți să aveți o postură de condus adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Transporter:

    Primul lucru pe care trebuie să-l verificați când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Transporter este că scaunele dvs. sunt libere de obiecte. Dacă nu descoperi obiecte străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. In primul rand verifica daca este bine asigurat cu curent electric folosind un manometru si daca este cazul, aproape sigur va trebui inlocuit.

  • În cele mai multe cazuri, în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un lucru mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este rupt sau dacă cablul s-a desprins.

Scaunul din spate blocat Volkswagen Transporter

În cele din urmă, a doua secțiune a conținutului nostru, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Transporter , de fapt, bancheta din spate a mașinii tale nu este preîncărcată cu mecanisme similare ca scaunele din față și cea mai comună problemă pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră mai mult. Cea mai frecventă problemă este mecanismele de deschidere care se găsesc în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Transporter-ului, este în general un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune la loc pe cont propriu, dar, în general, accesul la mecanism este blând și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți și alte elemente care vă declanșează probleme, precum o capotă blocată pe Volkswagen Transporter, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector