Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Transporter 5 în poziție

Astăzi vom vorbi despre o problemă care este frustrantă, dar nu foarte majoră. De fapt, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau un motor care tremura, fiind victima a scaun blocat pe Volkswagen Transporter 5 în sine nu este extrem de importantă. Chiar dacă s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în autovehiculul dvs. sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volkswagen Transporter 5, nimic major la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a face acest lucru, inițial ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Transporter 5 , apoi, într-o a doua secțiune, pe un scaun din spate blocat pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter 5

Așa că începem această pagină de conținut scaunele blocate pe Volkswagen Transporter 5 prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului problema va fi aproximativ aceeași, vom fi atenți la două complicații diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l muta. înainte sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Volkswagen Transporter 5

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter 5 și mai ales dacă aveți complicații rabatați scaunul . Rețineți că, în această circumstanță, va fi dificil să rezolvați singur problema. Adevărul este că, în general, este cablul sistemului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Transporter 5. Vă încurajăm fie să luați acest pas, dar s-ar putea să vă dureze puțin și poate fi necesar să înlocuiți întregul sistem sau să mergeți la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Transporter 5

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volkswagen Transporter 5 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Este garantat că aceasta va fi o problemă dacă doriți să aveți o postură de conducere adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Transporter 5:

    Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Transporter 5 este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului este responsabil. În primul rând, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, probabil va trebui înlocuit.

  • În general, în această circumstanță este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Transporter 5. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un subiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Volkswagen Transporter 5

În cele din urmă, a doua parte a paginii noastre de conținut, ne vom concentra asupra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Transporter 5 , într-adevăr, bancheta din spate a mașinii tale nu este dotată cu aceleași sisteme ca scaunele din față și cea mai comună problemă pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 mai mult. Cea mai comună problemă este sistemele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Transporter 5, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune singur la loc, dar destul de des accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte elemente care vă provoacă complicații, precum o capotă blocată pe Volkswagen Transporter 5, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector