Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Touran pe poziție

Astăzi vom vorbi despre o problemă care este enervantă, dar nu foarte gravă. Evident, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau de un motor tremurător, fiind victima a scaun blocat pe Volkswagen Touran nu este în sine foarte gravă. Deși s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în autovehiculul dvs. sau să vă facă ca pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volkswagen Touran, nimic critic la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Touran , apoi, într-o a doua secțiune, pe un scaun din spate blocat pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat la Volkswagen Touran

Așa că începem această pagină de conținut scaunele blocate pe Volkswagen Touran prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau scaunul pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, vom fi atenți la două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l muta. înainte sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Volkswagen Touran-ul meu

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Realizați că în acest scenariu va fi greu de rezolvat singur problema. De fapt, în general este cablul mecanismului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Touran. Vă încurajăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să înlocuiți întregul mecanism, fie să mergeți la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Touran

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru este garantat să fie o problemă dacă doriți să aveți o poziție optimă de conducere sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picioare.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Touran:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Touran este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. Pentru început, verificați dacă este bine furnizat cu energie electrică folosind un manometru și, dacă este cazul, probabil va trebui schimbat.

  • În general vorbind în acest scenariu, este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Touran. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un obiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate a blocat Volkswagen Touran

În cele din urmă, a doua parte a paginii noastre de conținut, ne vom concentra asupra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Touran , într-adevăr, bancheta din spate a mașinii tale nu este dotată cu aceleași sisteme ca scaunele din față și cea mai de bază preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este neputând rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran mai mult. Preocuparea cea mai de bază este sistemele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Touran, este adesea un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune la loc fără niciun ajutor, dar de multe ori accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte componente care vă provoacă complicații, precum o capotă blocată la Volkswagen Touran, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volkswagen Touran 3, ce să faci?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector