Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Touran 3 pe poziție

În acest articol vom vorbi despre o problemă care este enervantă, dar nu foarte majoră. De fapt, spre deosebire de un injector cu scurgeri, sau un motor care tremura, a fi victima a Scaun blocat pe Volkswagen Touran 3 în sine nu este mai degrabă majoră. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în autovehiculul dvs. sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volkswagen Touran 3, nimic important la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Touran 3 , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 3

Așa că începem acest articol scaunele blocate pe Volkswagen Touran 3 în cazul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, necazul va fi aproximativ similar, ne vom concentra pe două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Volkswagen Touran 3

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 3 și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Rețineți că, în această circumstanță, va fi complicat să remediați singur problema. De fapt, în general este cablul mecanismului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Touran 3. Vă sugerăm fie să luați acest pas dar s-ar putea să-ți ia ceva timp și s-ar putea să fii nevoit să înlocuiești întregul mecanism, sau să mergi la un profesionist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Touran 3

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 3 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi neapărat o problemă dacă doriți să aveți o poziție ideală de conducere sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Touran 3:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați atunci când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Touran 3 este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu găsiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului este de vină. Pentru început, verificați dacă este bine furnizat cu electricitate folosind un manometru și dacă este împrejurarea, cel mai probabil va trebui schimbat.

  • În general, în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Touran 3. Așa că verificați cu atenție ambele glisiere, chiar și un lucru mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este rupt sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Volkswagen Touran 3

În cele din urmă, a doua parte a articolului nostru, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Touran 3 , evident, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu mecanisme similare ca scaunele din față și cea mai de bază preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 mai mult. Preocuparea cea mai de bază este mecanismele de deschidere care se găsesc în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Touran 3, este în general un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune înapoi în pagină singur, dar în general accesul la mecanism este blând și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte elemente care vă provoacă complicații, precum o capotă blocată pe Volkswagen Touran 3, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o remediați.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Touran 2 din interior?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector