Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Touran 2 pe poziție

În acest articol vom vorbi despre o problemă care este enervantă, dar nu foarte majoră. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care curge sau de un motor care tremură, fiind o victimă a unui Scaun blocat pe Volkswagen Touran 2 în sine nu este mai degrabă majoră. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat corect în mașină sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Volkswagen Touran 2, fără a veni nimic critic. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Touran 2 , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 2

Așa că începem acest conținut scaunele blocate pe Volkswagen Touran 2 prin împrejurarea scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi cam asemănătoare, ne vom concentra pe două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Volkswagen Touran 2

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 2 și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Realizați că în această circumstanță va fi dificil să rezolvați singur problema. În realitate, în general, este cablul sistemului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Touran 2. Vă sugerăm fie să luați acest pas, dar s-ar putea să vă ia ceva timp și s-ar putea să trebuiască să înlocuiți întregul sistem, sau să mergeți la un specialist care va efectua service-ul mai ușor.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Touran 2

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Volkswagen Touran 2 este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru este garantat a fi o problemă dacă doriți să aveți o postură ideală de condus sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Touran 2:

    Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Touran 2 este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperiți obiecte străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. Pentru început, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, cu siguranță va trebui înlocuit.

  • În general vorbind în această circumstanță, este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Touran 2. Așa că verificați cu atenție ambele glisiere, chiar și un lucru mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Volkswagen Touran 2

În cele din urmă, pe a doua parte a conținutului nostru ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Touran 2 , cu siguranță, bancheta din spate a mașinii tale nu este preîncărcată cu sisteme similare ca scaunele din față și cea mai comună problemă pe care o știi este nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 mai mult. Cea mai frecventă problemă este sistemele de deschidere care sunt situate în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Touran 2, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune la loc fără niciun ajutor, dar destul de des accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți și alte elemente care vă provoacă complicații, precum o capotă blocată pe Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Problema injectie Volkswagen Touran 2, ce sa fac ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector