Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Volkswagen Caddy în poziție

Astăzi vom vorbi despre o problemă care este iritante, dar nu foarte gravă. De fapt, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau de o unitate motor care tremură, fiind victima a scaun blocat pe Volkswagen Caddy nu este în sine foarte gravă. Deși s-ar putea să te împiedice să fii instalat corect în autovehiculul tău sau să-ți facă pasagerii să intre pe una dintre părțile laterale ale Volkswagen Caddy, nimic semnificativ la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru aceasta, în primul rând ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Caddy , apoi, într-o a doua secțiune, pe un scaun din spate blocat pe autovehiculul dumneavoastră.

Scaunul din față blocat pe Volkswagen Caddy

Așa că începem acest conținut scaunele blocate pe Volkswagen Caddy prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau scaunul pasagerului, problema va fi aproximativ similară, vom fi atenți la două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Volkswagen Caddy-ului meu

.

Deci începeți cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Caddy și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Realizați că în această situație va fi dificil să rezolvați singur problema. De fapt, în cele mai multe cazuri este cablul mecanismului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Caddy. Vă sugerăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze puțin și s-ar putea să trebuiască să schimbați întregul mecanism, fie să mergeți la un profesionist care va realiza mai ușor serviciul.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Volkswagen Caddy

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Volkswagen Caddy este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Aceasta va fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție de conducere adecvată sau dacă doriți ca pasagerii dvs. să aibă suficient spațiu.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Caddy:

    Primul lucru pe care trebuie să îl verificați atunci când aveți un scaun electric blocat pe Volkswagen Caddy este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperi niciun obiect străin, din păcate, motorul scaunului este responsabil. In primul rand, verifica daca este bine alimentat cu energie electrica folosind un manometru si daca este imprejurarea, cel mai probabil va trebui schimbat.

  • În general, în această situație este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Caddy. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un lucru mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este rupt sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate a blocat Volkswagen Caddy

În cele din urmă, a doua parte a conținutului nostru, ne vom concentra asupra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Caddy , de fapt, bancheta din spate a mașinii tale nu este dotată cu mecanisme similare ca scaunele din față și cea mai generală preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate al Volkswagen Caddy mai mult. Preocuparea cea mai generală este mecanismele de deschidere care se află în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Caddy, este în general un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune înapoi în pagină fără niciun ajutor, dar, în general, accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui profesionist. Dacă aveți alte elemente care vă declanșează complicații, precum o capotă blocată pe Volkswagen Caddy, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Caddy, aruncați o privire la categoria Volkswagen Caddy.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Volkswagen Caddy 3?
Legătura cu publicația principală