Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Honda Civic pe poziție

Astăzi vom vorbi despre o problemă care este iritante, dar nu foarte majoră. Evident, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau de un motor tremurător, fiind victima a scaun blocat pe Honda Civic în sine nu este extrem de importantă. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în mașină sau să vă facă pasagerii să intre printr-una dintre părțile laterale ale Honda Civic, nimic important la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru aceasta, mai întâi ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Honda Civic , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Honda Civic

Așa că începem această pagină de conținut scaunele blocate pe Honda Civic prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, ne vom concentra pe două preocupări diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Honda Civic-ului meu

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Honda Civic și mai ales dacă aveți îngrijorări rabatați scaunul . Rețineți că, în acest scenariu, va fi greu de rezolvat singur problema. Adevărul este că, în general, este cablul sistemului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Honda Civic. Va sugeram fie sa faceti acest pas dar poate va dura ceva timp si va trebui sa inlocuiti intregul sistem, fie sa mergeti la un specialist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Honda Civic

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Honda Civic este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru este garantat a fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție de condus ideală sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picioare.

  • Scaun electric blocat Honda Civic:

    Primul lucru de examinat atunci când aveți un scaun electric blocat pe Honda Civic este că scaunele dvs. sunt libere de orice lucru. Dacă nu descoperi obiecte străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. Pentru început, examinați dacă este bine alimentat cu energie electrică folosind un manometru și, dacă este cazul, va trebui probabil să fie schimbat.

  • În majoritatea cazurilor, în acest scenariu, este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Honda Civic. Așa că examinează cu atenție ambele diapozitive, chiar și un subiect mic îți poate bloca scaunul. Dacă aceasta nu este situația, verificați dacă mânerul folosit pentru a acționa mecanismul nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate s-a blocat Honda Civic

În cele din urmă, pe a doua parte a paginii noastre de conținut, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Honda Civic , cu siguranță, bancheta din spate a mașinii tale nu este echipată cu aceleași sisteme ca scaunele din față și cea mai comună problemă pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Honda Civic mai mult. Cea mai comună problemă este sistemele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Honda Civic, este în general un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune înapoi în pagină fără ajutor, dar în general accesul la mecanism este delicat și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte componente care vă aduc probleme, cum ar fi o capotă blocată pe Honda Civic, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a vă ajuta să o remediați.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Honda Civic, nu ezitați să consultați categoria noastră Honda Civic.

Weiterlesen:
Honda Civic care nu mai accelerează
Legătura cu publicația principală