Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Honda Accord pe poziție

Astăzi vom trata o problemă care este iritante, dar nu foarte majoră. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care are scurgeri, sau de un motor tremurător, a fi victima a scaun blocat pe Honda Accord în sine nu este extrem de importantă. Deși s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat eficient în mașină sau să vă facă pasagerii să intre pe una dintre părțile laterale ale Honda Accord, nimic semnificativ nu vine. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a face acest lucru, inițial vom analiza un scaun din față blocat pe Honda Accord , apoi, într-o a doua secțiune, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Honda Accord

Așa că începem acest articol scaunele blocate pe Honda Accord după scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, ne vom concentra pe două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil să rabatez scaunul din față al Honda Accord-ului meu

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Honda Accord si mai ales daca ai probleme rabatați scaunul . Realizați că în această situație va fi complicat să remediați singur problema. Adevărul este că, în general, este cablul mecanismului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Honda Accord. Va sugeram fie sa faceti acest pas dar poate va dura ceva timp si va trebui sa inlocuiti intregul mecanism, fie sa mergeti la un specialist care va executa mai usor serviciul.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de pe Honda Accord

A doua oportunitate a unui scaunul din față blocat pe Honda Accord este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi neapărat o problemă dacă doriți să aveți o postură de condus adecvată sau dacă doriți ca pasagerii dvs. să aibă suficient spațiu.

  • Scaun electric blocat Honda Accord:

    Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când aveți un scaun electric blocat pe Honda Accord este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperi lucruri străine, din păcate, motorul scaunului poate fi de vină. În primul rând, verificați dacă este bine asigurat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, probabil va trebui înlocuit.

  • În general, în această situație este doar o problemă a unui corp străin care s-a poziționat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Honda Accord. Așa că verificați cu atenție ambele diapozitive, chiar și un subiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru acționarea mecanismului nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate a blocat Honda Accord

În cele din urmă, a doua secțiune a articolului nostru, vom analiza un scaun din spate blocat pe Honda Accord , cu siguranță, bancheta din spate a mașinii tale nu este dotată cu aceleași sisteme ca scaunele din față și cea mai comună problemă pe care s-ar putea să-l cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Honda Accord mai mult. Cea mai frecventă problemă este sistemele de deschidere care sunt situate în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Honda Accord, este destul de des un cablu care a ieșit din șină. Examinați dacă îl puteți pune la loc fără niciun ajutor, dar destul de des accesul la mecanism este blând și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte elemente care vă aduc complicații, precum o capotă blocată pe Honda Accord, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a vă ajuta să o remediați.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Honda Accord, accesați categoria noastră Honda Accord.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Honda Accord meu?
Legătura cu publicația principală