Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scaunul a blocat Chevrolet Captiva pe poziție

Astăzi vom aborda o problemă care este iritante, dar nu foarte semnificativă. Într-adevăr, spre deosebire de un injector care are scurgeri sau de un motor care tremură, fiind victima unei scaun blocat pe Chevrolet Captiva nu este în sine foarte semnificativă. Cu toate acestea, s-ar putea să vă împiedice să fiți instalat corect în mașina dvs. sau să vă facă să intre pasagerii printr-una dintre părțile laterale ale Chevrolet Captiva, nimic important la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru aceasta, inițial vom analiza un scaun din față blocat pe Chevrolet Captiva , apoi, într-o a doua etapă, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat pe Chevrolet Captiva

Așa că începem acest articol scaunele blocate pe Chevrolet Captiva prin scenariul scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, ne vom concentra pe două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al Chevrolet Captiva mea

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Chevrolet Captiva și mai ales dacă aveți probleme rabatați scaunul . Realizați că în acest scenariu va fi dificil să rezolvați singur problema. De fapt, în general este cablul sistemului care a ieșit din ghidajul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Chevrolet Captiva. Vă încurajăm fie să faceți acest pas, dar s-ar putea să vă dureze ceva timp și să fiți nevoit să înlocuiți întregul sistem, fie să mergeți la un specialist care va realiza serviciul mai rapid.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de la Chevrolet Captiva

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Chevrolet Captiva este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Este garantat că aceasta va fi o problemă dacă doriți să aveți o poziție de conducere adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picior.

  • Scaun electric blocat Chevrolet Captiva:

    Primul lucru de examinat atunci când aveți un scaun electric blocat pe Chevrolet Captiva este că glisierele scaunului sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperi lucruri străine, din păcate, motorul scaunului este responsabil. În primul rând, verificați dacă este bine alimentat cu electricitate folosind un manometru și, dacă este cazul, va trebui probabil să fie înlocuit.

  • În general, în acest scenariu este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Chevrolet Captiva. Așa că examinează cu atenție ambele diapozitive, chiar și un obiect mic îți poate bloca scaunul. Dacă aceasta nu este situația, verificați dacă mânerul folosit pentru a acționa sistemul nu este deteriorat sau dacă cablul s-a slăbit.

Scaunul din spate blocat Chevrolet Captiva

În cele din urmă, a doua parte a articolului nostru, vom analiza un scaun din spate blocat pe Chevrolet Captiva , de fapt, bancheta din spate a mașinii tale nu este echipată cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cea mai comună îngrijorare pe care s-ar putea să o cunoști este neputând rabata bancheta din spate a Chevrolet Captiva mai mult. Cea mai frecventă preocupare este mecanismele de deschidere care se află în tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Chevrolet Captiva, este în general un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune singur la loc, dar, în general, accesul la sistem este ușor și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte componente care vă declanșează probleme, precum o capotă blocată pe Chevrolet Captiva, nu ezitați să consultați conținutul nostru pentru a vă ajuta să o rezolvați.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Chevrolet Captiva, accesați categoria noastră Chevrolet Captiva.

Weiterlesen:
Cum se deschide Chevrolet Captiva cu bateria descărcată?
Legătura cu publicația principală