Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleme de manevrabilitate la drum Volvo XC90

În acest articol vom analiza o problemă care se poate dovedi amenințătoare. Dacă observi vreunul probleme de manevrare sau aderență la Volvo XC90 , este esențial să conduceți cu atenție și să o manipulați rapid. Echipa noastră a creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să le rezolvați. În primul rând, ne vom uita rapid la părțile esențiale care asigură o manevrabilitate bună a drumului, apoi vom vedea de ce Volvo XC90 dvs. nu mai ține drumul și, în cele din urmă, vom analiza cum să vă rezolvați complicațiile legate de aderență. .

Care sunt principalele elemente care asigură o ținută și o manevrabilitate excelente la un Volvo XC90?

Începem acest articol prin a vă spune rapid principalele părți care vor asigura o bună ținută de drum pentru Volvo XC90 dumneavoastră. Este esențial să știți că aderența unui vehicul este o știință în sine. Ca urmare, se va baza pe mai multe puncte, vă vom arăta mai jos pe principalele care pot fi afectate:

 • Amortizoare: Componentele principale ale manevrabilității rutiere, asigură permanent contactul dintre roți și drum. Ele absorb toate șocurile și găurile de pe drum.
 • Anvelope: sunt cele care vor asigura aderența Volvo XC90 pe șosea, cu cât sunt mai moi, cu atât aveți mai multă aderență, dar cu cât se deteriorează mai repede, cu atât sunt mai dure, cu atât aveți mai puțină aderență, dar sunt mai rezistente. Temperatura influențează uzura acestora. Dimensiunea lor va juca la fel de bine pe aderență, cu cât sunt mai largi, cu atât contactul cu solul va fi mai important.
 • Centrul de greutate: cu cât mașina dvs. va fi mai sus, cu atât se va înclina mai mult în colțuri și, în consecință, își va pierde manevrabilitatea, de aceea mașinile sport cu profil redus aderență mai bine decât mașinile 4×4 foarte înalte.
 • Alinierea roților: Această ajustare vă permite să gestionați unghiul vertical al roților mașinii dvs., fiind în consecință fundamentală pentru aderența mașinii dumneavoastră și uzura anvelopelor dumneavoastră. Această ajustare este foarte particulară și trebuie făcută de profesioniști.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volvo XC90 al meu

.

Există multe alte părți de luat în considerare, cum ar fi ampatamentul, garda la sol, rigiditatea șasiului, greutatea și aerodinamica…

De ce Volvo XC90 meu are complicații cu manevrarea sau aderența mașinii mele?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, de ce Volvo XC90 meu are complicații de manipulare? După cum am subliniat mai devreme, există destul de multe elemente de luat în considerare pentru ca mașina dvs. să aibă o aderență bună, totuși sunt puține care pot evolua în timp, majoritatea sunt intrinseci construcției vehiculului, vom vedea imediat. cele care vă pot perturba manevrabilitatea și drumul și, de ce:

 • După cum am dezvăluit mai devreme, cauciucul anvelopelor are o funcție crucială în buna ținută de drum a mașinii dvs., dacă anvelopele sunt moarte, este posibil să aveți complicații ale ținerii de drum pe carosabil umed la început și când ajungi la „snur” chiar și pe drum uscat.
 • Amortizoare mort: Dacă amortizoarele dvs. sunt moarte, mașina dvs. nu va mai avea capacitatea de a absorbi neregularitățile drumului în mod corespunzător și de multe ori va „pluti”, ceea ce va duce la o distribuție proastă a maselor pe vehicul și va deplasa centrul gravitatea vehiculului. Riști să aluneci în curbe.
 • Riscul cu o nealiniere este că zona dvs. de contact cu solul este redusă din cauza unui unghi prea deschis sau prea închis al roții, veți avea complicații de aderență.
 • O problema la directie: Nu în ultimul rând, ultima parte fundamentală pentru o bună manevrabilitate la drum este că toate elementele direcției dumneavoastră trebuie să fie în stare bună. Cel mai clasic caz este că bara stabilizatoare sau blocurile silentioase ale triunghiurilor de direcție sunt moarte. Rezultatul va fi o întârziere a schimbărilor dumneavoastră de mod.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volvo XC90 al meu?

Cum rezolvi complicațiile de manipulare?

Acum trecem la diferite soluții pentru remediați complicațiile de ținere de drum la Volvo XC90 .

 • Anvelope: Nimic nu ar putea fi mai ușor, înlocuiți-vă anvelopele, asigurați-vă că le verificați cu atenție și înlocuiți-le când ajungeți la indicatorul vizual din canelurile anvelopelor. In general este necesar sa se numere intre 100 si 200 de euro pentru o pereche de anvelope.
 • Amortizoare: La fel, amortizoarele moarte trebuie schimbate, dacă doriți să știți când să schimbați amortizoarele unui Volvo XC90, vă rugăm să aruncați o privire la articolul nostru pe acest subiect. Prețul poate varia destul de mult, dar va trebui să numărați cel puțin 400€
 • Alinierea roților: Va trebui să mergeți la garaj pentru a o repara, vă va costa mai puțin de 100€?
 • Direcție: Dacă ai complicații cu manevrarea pe Volvo XC90 din cauza direcției tale, pot fi unele elemente implicate, în acest caz va trebui să faci un întreg control al acestor elemente, cel mai bine este să apelezi la un specialist.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию