Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleme de manevrabilitate la drum Volvo S90

Astăzi vom arunca o privire asupra unei probleme care se poate dovedi a fi periculoasă. Dacă detectezi vreuna probleme de manipulare sau aderență la Volvo S90 , este necesar să conduceți cu atenție și să o manipulați rapid. Echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta să le remediați. În primul rând, ne vom uita rapid la elementele esențiale care asigură o manevrabilitate eficientă a drumului, apoi ne vom uita la motivul pentru care Volvo S90 nu mai ține drumul și, în cele din urmă, vom analiza cum să remediați complicațiile de aderență. .

Care sunt principalele elemente care asigură o bună ținută de drum și manevrabilitate la un Volvo S90?

Începem acest conținut prin a detalia rapid principalele elemente care vor asigura o bună ținută de drum pentru Volvo S90. Este necesar să știți că prinderea unui vehicul este o știință în sine. Prin urmare, se va baza pe multe elemente, le vom explica mai jos pe principalele care pot fi afectate:

 • Amortizoare: Elementele principale ale manevrabilitatii tale pe drum, acestea asigura permanent contactul dintre roti si drum. Ele absorb toate șocurile și găurile de pe drum.
 • Anvelopele: sunt cele care vor asigura aderența Volvo S90 pe șosea, cu cât sunt mai moi, cu atât aveți mai multă aderență, dar cu cât se sparg mai repede, cu atât sunt mai dure, cu atât aveți mai puțină aderență, dar sunt mai rezistente. Temperatura afectează uzura acestora. Mărimea lor va juca și pe aderență, cu cât sunt mai largi, cu atât contactul cu solul va fi mai important.
 • Centrul de greutate: cu cât mașina dvs. va fi mai sus, cu atât se va înclina mai mult în colțuri și, prin urmare, își va pierde manevrabilitatea, de aceea mașinile sport cu profil redus aderență mai bine decât 4×4 foarte înalte.
 • Alinierea roților: Această ajustare vă permite să gestionați unghiul vertical al roților mașinii dvs., de aceea este importantă pentru aderența mașinii și uzura anvelopelor dumneavoastră. Această ajustare este foarte precisă și trebuie realizată de specialiști.
Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volvo S90?

.

Există multe alte elemente de luat în considerare, cum ar fi ampatamentul, garda la sol, rigiditatea șasiului, greutatea și aerodinamica…

De ce Volvo S90 meu are complicații cu manevrarea sau aderența mașinii mele?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, de ce Volvo S90 meu are complicații de manipulare? După cum am menționat mai sus, sunt destul de multe elemente de luat în considerare pentru ca mașina ta să aibă o aderență bună, totuși sunt puține care pot evolua în timp, majoritatea sunt intrinseci construcției mașinii, vom vedea imediat. cele care vă pot afecta manevrabilitatea și drumul și, de ce:

 • După cum am dezvăluit mai sus, cauciucul anvelopelor are un scop primordial în buna ținută de drum a mașinii tale, dacă anvelopele tale sunt moarte, s-ar putea să ai complicații ale ținerii de drum pe carosabil umed la început și când ajungi la „snur” chiar și pe drum uscat.
 • Amortizoare mort: Dacă amortizoarele tale sunt moarte, mașina ta nu va mai putea absorbi eficient neregulile drumului și deseori va „pluti”, ceea ce va duce la o distribuție proastă a maselor pe vehicul și la deplasarea centrului de greutate. a vehiculului. Riști să aluneci în curbe.
 • Riscul cu o nealiniere este că zona dvs. de contact cu solul este redusă ca urmare a unui unghi prea deschis sau prea închis al roții, veți avea complicații de aderență.
 • O problemă de direcție: Nu în ultimul rând, ultima componentă importantă pentru o bună manevrabilitate la drum este că toate elementele direcției dumneavoastră trebuie să fie în stare bună. Cea mai clasică circumstanță este că bara stabilizatoare sau blocurile silentioase ale triunghiurilor de direcție sunt moarte. Consecința va fi o întârziere a schimbărilor dumneavoastră de direcție.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volvo S90 cu o baterie descărcată?

Cum remediați complicațiile de manipulare?

Acum trecem la diferite soluții pentru remediați complicațiile de ținută de drum la Volvo S90 .

 • Anvelope: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, înlocuiți-vă anvelopele, amintiți-vă să le verificați cu atenție și să le înlocuiți când ajungeți la indicatorul vizual din canelurile anvelopelor. In general este necesar sa se numere intre 100 si 200 de euro pentru o pereche de anvelope.
 • Amortizoare: La fel, amortizoarele moarte trebuie schimbate, dacă doriți să știți când să schimbați amortizoarele unui Volvo S90, vă rugăm să aruncați o privire la conținutul nostru pe această temă. Prețul poate varia destul de mult, dar va trebui să numărați cel puțin 400€
 • Alinierea roților: Va trebui să mergeți în zona garajului dumneavoastră pentru a o corecta, vă va costa mai puțin de 100€?
 • Direcție: Dacă aveți complicații cu manevrarea pe Volvo S90 ca urmare a direcției dvs., ar putea fi mai multe elemente implicate, într-un astfel de caz va trebui să faceți o verificare completă a acestor elemente, cel mai bine este să apelați un profesional.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector