Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleme de manevrabilitate la drum Volvo S60

Astăzi vom examina o problemă care se poate dovedi a fi nesigură. Dacă detectezi vreuna probleme de manipulare sau aderență la Volvo S60 , este necesar să conduceți cu atenție și să aveți grijă de ea destul de repede. Echipa noastră a postat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să le remediați. În primul rând, ne vom uita destul de repede la principalele elemente care asigură o bună manevrabilitate la drum, apoi ne vom uita de ce Volvo S60 nu mai ține drumul și, în final, vom analiza cum să remediați complicațiile de aderență. .

Care sunt principalele elemente care asigură o ținută de drum și o manevrabilitate excelentă la un Volvo S60?

Începem acest articol prin a vă spune destul de repede principalele elemente care vor asigura o bună ținută de drum pentru Volvo S60 dumneavoastră. Este necesar să știți că prinderea unui vehicul este o știință în sine. În consecință, se va baza pe mulți factori, vă vom arăta mai jos pe principalii care pot fi influențați:

 • Amortizoare: Elementele principale ale manevrabilitatii tale pe drum, asigura permanent contactul dintre roti si drum. Ele absorb toate șocurile și găurile de pe drum.
 • Anvelope: sunt cele care vor asigura aderența Volvo S60 pe șosea, cu cât sunt mai moi, cu atât aveți mai multă aderență, dar cu cât se sparg mai repede, cu atât sunt mai dure, cu atât aveți mai puțină aderență, dar sunt mai rezistente. Temperatura afectează uzura acestora. Dimensiunea lor va juca la fel de bine pe aderență, cu cât sunt mai largi, cu atât contactul cu solul va fi mai important.
 • Centrul de greutate: cu cât mașina ta va fi mai sus, cu atât se va înclina mai mult în colțuri și, în consecință, își va pierde manevrabilitatea, de aceea vehiculele sport cu profil redus aderență mai bine decât 4×4 foarte înalte.
 • Alinierea roților: Această ajustare vă permite să controlați unghiul vertical al roților mașinii dvs., fiind în consecință fundamentală pentru aderența autovehiculului dumneavoastră și uzura anvelopelor dumneavoastră. Această ajustare este foarte precisă și trebuie efectuată de profesioniști.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo S60

.

Există multe alte elemente de luat în considerare, cum ar fi ampatamentul, garda la sol, rigiditatea șasiului, greutatea și aerodinamica…

De ce Volvo S60 meu are complicații cu manevrarea sau aderența mașinii mele?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, de ce Volvo S60 meu are complicații de manipulare? După cum am menționat mai devreme, există o mulțime de elemente de luat în considerare pentru ca mașina dvs. să aibă o aderență bună, cu toate acestea sunt puține care pot evolua în timp, majoritatea sunt intrinseci construcției automobilului, vom vedea bine. îndepărtați cele care vă pot afecta manevrabilitatea și drumul și, de ce:

 • După cum am menționat mai devreme, cauciucul anvelopelor are o funcție fundamentală în buna ținută de drum a autovehiculului dvs., dacă anvelopele dvs. sunt moarte, este posibil să aveți complicații ale ținerii de drum pe carosabil umed la început și când ajungi la „snur” chiar și pe drum uscat.
 • Amortizoare mort: Dacă amortizoarele tale sunt moarte, autovehiculul tău nu va mai putea absorbi eficient neregulile drumului și deseori va „pluti”, ceea ce va duce la o distribuție proastă a maselor pe mașină și la deplasarea centrului de greutate. al mașinii. Riști să aluneci în curbe.
 • Riscul cu o nealiniere este că zona dvs. de contact cu solul este redusă din cauza unui unghi prea deschis sau prea închis al roții, veți avea complicații de aderență.
 • O problemă de direcție: Nu în ultimul rând, ultima componentă fundamentală pentru o bună manevrabilitate la drum este că toate elementele direcției dumneavoastră trebuie să fie în stare bună. Cel mai clasic caz este că bara stabilizatoare sau blocurile silentioase ale triunghiurilor de direcție sunt moarte. Rezultatul va fi o întârziere a schimbărilor dumneavoastră de mod.
Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volvo S60?

Cum remediați complicațiile de manipulare?

Trecem acum la diferitele soluții pentru rezolvați-vă complicațiile legate de ținerea drumului la Volvo S60 .

 • Anvelope: Nimic nu ar putea fi mai ușor, înlocuiți-vă anvelopele, amintiți-vă să le verificați cu atenție și să le înlocuiți când ajungeți la indicatorul vizual din canelurile anvelopelor. În general, se cere să se numere între 100 și 200 de euro pentru o pereche de anvelope.
 • Amortizoare: La fel, amortizoarele moarte trebuie schimbate, dacă doriți să știți când să schimbați amortizoarele unui Volvo S60, vă rugăm să aruncați o privire la articolul nostru pe acest subiect. Prețul poate varia foarte mult, dar va trebui să numărați cel puțin 400€
 • Alinierea roților: Va trebui să mergeți în zona garajului dumneavoastră pentru a o repara, vă va costa mai puțin de 100€?
 • Direcție: Dacă ai complicații cu manevrarea pe Volvo S60 din cauza direcției tale, s-ar putea să fie mai multe elemente implicate, într-un astfel de caz va trebui să faci un întreg control al acestor elemente, cel mai bine este să apelezi la un profesionist.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию