Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleme de manevrabilitate la drum Volkswagen Tiguan

Astăzi vom examina o problemă care se poate dovedi a fi periculoasă. Dacă detectezi vreuna probleme de manevrare sau aderență la Volkswagen Tiguan , este necesar să conduceți cu atenție și să aveți grijă de ea rapid. Echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să le rezolvați. Mai întâi, vom verifica rapid piesele principale care asigură o manevrabilitate eficientă a drumului, apoi vom verifica de ce Volkswagen Tiguan nu mai ține drumul și, în final, vom verifica cum să vă rezolvați problemele de aderență.

Care sunt principalele componente care asigură o bună ținută de drum și manevrabilitate la un Volkswagen Tiguan?

Începem această pagină de conținut prin a descrie rapid cele mai importante părți care vor garanta o bună ținută de drum pentru Volkswagen Tiguan. Este necesar să știți că prinderea unui vehicul este o știință în sine. În consecință, va depinde de multe puncte, le vom explica mai jos pe cele mai importante care pot fi afectate:

 • Amortizoare: Cele mai importante părți ale manevrabilității drumului dvs., acestea garantează permanent contactul dintre roți și drum. Ele absorb toate șocurile și găurile de pe drum.
 • Anvelope: Sunt cele care vor garanta aderența Volkswagen Tiguan pe șosea, cu cât sunt mai moi, cu atât aveți mai multă aderență, dar cu cât se deteriorează mai repede, cu atât sunt mai dure, cu atât aveți mai puțină aderență, dar sunt mai rezistente. Temperatura afectează uzura acestora. Mărimea lor va juca și pe aderență, cu cât sunt mai largi, cu atât contactul cu solul va fi mai important.
 • Centrul de greutate: cu cât mașina dvs. va fi mai sus, cu atât se va înclina mai mult în colțuri și, prin urmare, își va pierde manevrabilitatea, de aceea mașinile sport cu profil redus aderență mai bine decât 4×4 foarte înalte.
 • Alinierea roților: Această ajustare vă permite să controlați unghiul vertical al roților mașinii dvs., de aceea este esențială pentru aderența autovehiculului dumneavoastră și pentru uzura anvelopelor dumneavoastră. Această ajustare este foarte particulară și trebuie făcută de profesioniști.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Tiguan?

.

Există multe alte părți de luat în considerare, cum ar fi ampatamentul, garda la sol, rigiditatea șasiului, greutatea și aerodinamica…

De ce Volkswagen Tiguan are probleme cu manevrarea sau aderența mașinii mele?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, de ce Volkswagen Tiguan are probleme de manevrare? După cum am descris mai devreme, există destul de multe componente de luat în considerare pentru ca mașina dvs. să aibă o aderență bună, cu toate acestea sunt puține care pot evolua în timp, majoritatea sunt intrinseci construcției vehiculului, vom vedea imediat cele care vă pot deranja manevrabilitatea și drumul și, de ce:

 • După cum am dezvăluit mai devreme, cauciucul anvelopelor are un scop primordial în buna ținută de drum a autovehiculului dvs., dacă anvelopele sunt moarte, este posibil să aveți probleme de ținere de drum pe carosabil umed la început și când ajungi la „snur” chiar și pe drum uscat.
 • Amortizoare mort: Dacă amortizoarele tale sunt moarte, autovehiculul tău nu va mai avea capacitatea de a absorbi neregulile drumului în mod corespunzător și va tinde să „plutească”, ceea ce va duce la o distribuție proastă a maselor pe mașină și la schimbarea centrului. de gravitație a mașinii. Riști să aluneci în curbe.
 • Riscul cu o nealiniere este că zona dvs. de contact cu solul este redusă din cauza unui unghi de roată prea deschis sau prea închis, veți avea probleme de aderență.
 • O problemă de direcție: Nu în ultimul rând, ultima parte esențială pentru o bună manevrabilitate la drum este aceea că toate componentele direcției dumneavoastră trebuie să fie în stare bună. Cea mai tradițională circumstanță este că bara stabilizatoare sau blocurile silentioase ale triunghiurilor de direcție sunt moarte. Rezultatul va fi o întârziere a schimbărilor dumneavoastră de mod.
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Tiguan?

Cum rezolvi problemele de manipulare?

Trecem acum la diferitele soluții pentru remediați problemele de ținută de drum la Volkswagen Tiguan .

 • Anvelope: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, doar schimbați-vă anvelopele, asigurați-vă că le verificați cu atenție și schimbați-le când ajungeți la indicatorul vizual din canelurile anvelopelor. In general este necesar sa se numere intre 100 si 200 de euro pentru o pereche de anvelope.
 • Amortizoare: La fel, amortizoarele moarte trebuie schimbate, dacă doriți să știți când să schimbați amortizoarele unui Volkswagen Tiguan, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect. Prețul poate varia destul de mult, dar va trebui să numărați cel puțin 400€
 • Alinierea roților: Va trebui să mergeți la garaj pentru a o repara, vă va costa mai puțin de 100€?
 • Direcție: Dacă aveți probleme cu manevrarea pe Volkswagen Tiguan din cauza direcției dvs., pot fi unele componente în cauză, într-un astfel de caz va trebui să faceți un întreg control al acestor componente, cel mai bine este să apelați la un specialist.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию