Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleme de manevrabilitate la drum Volkswagen Polo

În acest articol vom examina o problemă care se poate dovedi a fi periculoasă. Dacă observi vreunul probleme de manevrare sau aderență la Volkswagen Polo , este esențial să conduceți cu atenție și să aveți grijă de ea rapid. Echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să le rezolvați. În primul rând, ne vom uita rapid la principalele părți care asigură o bună manevrabilitate a drumului, apoi ne vom uita la motivul pentru care Volkswagen Polo nu mai ține drumul și, în final, vom analiza cum să-ți rezolvi problemele de aderență.

Care sunt principalele componente care asigură o bună ținută de drum și manevrabilitate la un Volkswagen Polo?

Începem această pagină de conținut prin a detalia rapid principalele părți care vor asigura o bună ținută de drum pentru Volkswagen Polo. Este esențial să știți că aderența unui vehicul este o știință în sine. Va depinde așadar de multe elemente, vă vom arăta mai jos pe principalele care pot fi afectate:

 • Amortizoare: Componentele principale ale manevrabilității rutiere, asigură permanent contactul dintre roți și drum. Ele absorb toate șocurile și găurile de pe drum.
 • Anvelopele: Sunt cele care vor asigura aderența Volkswagen Polo-ului tău pe șosea, cu cât sunt mai moi, cu atât ai mai multă aderență, dar cu cât se sparg mai repede, cu atât sunt mai dure, cu atât ai mai puțină aderență, dar sunt mai rezistente. Temperatura influențează uzura acestora. Mărimea lor va juca de asemenea și pe aderență, cu cât sunt mai largi, cu atât contactul cu solul va fi semnificativ.
 • Centrul de greutate: cu cât mașina dvs. va fi mai sus, cu atât se va înclina mai mult în colțuri și, prin urmare, își va pierde manevrabilitatea, de aceea vehiculele sport cu profil redus aderență mai bine decât 4×4 foarte înalte.
 • Alinierea roților: Această ajustare vă permite să gestionați unghiul vertical al roților mașinii dvs., de aceea este fundamentală pentru aderența mașinii și uzura anvelopelor. Această ajustare este foarte particulară și trebuie efectuată de profesioniști.
Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Polo?

.

Există multe alte părți de luat în considerare, cum ar fi ampatamentul, garda la sol, rigiditatea șasiului, greutatea și aerodinamica…

De ce Volkswagen Polo are probleme cu manevrarea sau aderența mașinii mele?

Vom trece acum la partea care vă preocupă cel mai mult, de ce Volkswagen Polo are probleme de manevrare? După cum am explicat mai sus, sunt destul de multe componente de luat în considerare pentru ca mașina dvs. să aibă o aderență bună, cu toate acestea sunt puține care pot evolua în timp, majoritatea sunt intrinseci construcției automobilului, vom vedea imediat cele care vă pot perturba manevrabilitatea și drumul și, de ce:

 • După cum am subliniat mai sus, cauciucul anvelopelor are o funcție crucială în buna ținută de drum a mașinii dvs., dacă anvelopele sunt moarte, este posibil să aveți probleme de ținere de drum pe carosabil umed la început și când ajungi la „snur” chiar și pe drum uscat.
 • Amortizoare mort: Dacă amortizoarele dvs. sunt moarte, mașina dvs. nu va mai putea absorbi neregularitățile drumului în mod corespunzător și va tinde să „plutească”, ceea ce va duce la o distribuție proastă a maselor pe vehicul și va deplasa centrul gravitatea vehiculului. Riști să aluneci în curbe.
 • Riscul cu o nealiniere este că zona dvs. de contact cu solul este redusă din cauza unui unghi prea deschis sau prea închis al roții, veți avea probleme de aderență.
 • O problemă de direcție: Nu în ultimul rând, ultimul element fundamental pentru o bună manevrabilitate la drum este că toate componentele direcției dumneavoastră trebuie să fie în stare bună. Cel mai tradițional caz este că bara stabilizatoare sau blocurile silentioase ale triunghiurilor de direcție sunt moarte. Rezultatul va fi o întârziere a schimbărilor dumneavoastră de direcție.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Polo 3, ce să fac?

Cum rezolvi problemele de manipulare?

Acum trecem la diferite soluții pentru remediați problemele de ținută de drum la Volkswagen Polo .

 • Anvelope: Nimic nu ar putea fi mai ușor, înlocuiți-vă anvelopele, asigurați-vă că le verificați cu atenție și înlocuiți-le când ajungeți la indicatorul vizual din canelurile anvelopelor. In general este necesar sa se numere intre 100 si 200 de euro pentru o pereche de anvelope.
 • Amortizoare: La fel, amortizoarele moarte trebuie schimbate, dacă doriți să știți când să schimbați amortizoarele unui Volkswagen Polo, vă rugăm să aruncați o privire pe pagina noastră de conținut pe această temă. Prețul poate varia destul de mult, dar va trebui să numărați cel puțin 400€
 • Alinierea roților: Va trebui să mergeți la garaj pentru a o rezolva, vă va costa mai puțin de 100€?
 • Direcție: Dacă aveți probleme cu manevrarea pe Volkswagen Polo din cauza direcției dvs., s-ar putea să fie niște componente implicate, în acest caz va trebui să faceți un control complet al acestor componente, cel mai bine este să apelați la un profesionist.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Polo, aruncați o privire la categoria Volkswagen Polo.

Legătura cu publicația principală