Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problema injectie Volkswagen Touran 2, ce sa fac ?

A avea o problemă cu mașina ta este obișnuită, deoarece, din păcate, autovehiculele recente sunt din ce în ce mai dificile și, prin urmare, sunt la cheremul a tot mai multe posibile defecțiuni. Astăzi vom încerca să vă ajutăm pentru a rezolva o problemă de injecție la Volkswagen Touran 2 . Aceasta este o problemă care este deosebit de iritante, deoarece poate duce în cele din urmă la mașina dumneavoastră la nepornirea sau motorul stricat. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla cum funcționează injecția, apoi, care sunt diferitele preocupari care pot exista pe un Volkswagen Touran 2 injectoare și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Care este scopul injectării unui Volkswagen Touran 2?

Așa că începem conținutul nostru prin a detalia rapid cum funcționează un sistem de injecție, astfel încât să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă da seama de defecțiunea asociată cu acesta.

sistemul de injecție al unui Volkswagen Touran 2 gestionează admisia de combustibil în motor , inlocuieste vechile carburatoare. Are avantajul de a fi mult mai precis și de a veni, sub presiune, să lanseze combustibilul în motor. Pompa de injecție se ocupă de presurizarea combustibilului și de a-l transfera la injectoare, iar injectoarele vor descărca combustibilul sub formă de micropicături în cilindrii Volkswagen Touran 2. Avantajul injecției de combustibil este acela de a avea mult mai mult. dozare precisă decât un carburator și pentru a permite un amestec mai bun aer/combustibil și, prin urmare, o ardere mai bună.

Care sunt diferitele complicații ale injecției pe Volkswagen Touran 2?

Acum, în această a doua parte, vom descoperi diferitele complicații ale injecției și manifestările lor pe care le puteți întâlni pe Volkswagen Touran 2 .

Complicații ale pompei de injecție Volkswagen Touran 2

Pentru început, vom afla care sunt complicațiile pompei de injecție pe Volkswagen Touran 2, nu sunt multe, sunt adesea frecvente, dar le vom evidenția mai jos:

  • Problemă electronică a pompei de înaltă presiune: Dacă aveți o problemă electronică, presiunea din sistemul dumneavoastră de injecție ar putea fi prea mare sau prea scăzută, ceea ce va declanșa un amestec prost aer/combustibil și, prin urmare, o ardere proastă și astfel va modifica comportamentul motorului. al Volkswagen Touran 2.
  • Scurgeri de la pompa de injecție a Volkswagen Touran 2: Dacă aveți o problemă semnificativă de scurgere, consecința va fi aproape aceeași ca și dacă aveți o lipsă de presiune, nu veți avea suficientă presiune și, prin urmare, arderea combustibilului dvs. nu va fii bun
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 care accelerează singur

.

În ceea ce privește rezultatele și manifestările unei probleme la pompa de combustibil pe un Volkswagen Touran 2 , veți experimenta, fără îndoială, o lipsă de putere, motorul zdrobit, emisii de fum întunecat…

Complicatii injectoare Volkswagen Touran 2

Acum trecem la problemele cu injectorul Volkswagen Touran 2 . Injectoarele reprezintă sfârșitul sistemului dumneavoastră de injecție, iată diferitele complicații pe care le puteți întâlni:

  • Injectoare Volkswagen Touran 2 murdare: Acest lucru se poate întâmpla din cauza calității proaste a combustibilului, vor lăsa să treacă mai puțin combustibil sau mai mult dacă sunt complet înfundate. Deci, veți avea potențial unul sau mai mulți cilindri care nu funcționează eficient.
  • Injector Volkswagen Touran 2 cu scurgeri: de multe ori la garniturile de înaltă presiune se poate scurge un injector, de asemenea, mai rar, poate fi crăpat sau spart.
  • Injector Volkswagen Touran 2 HS: Este cazul cand injectoarele tale sunt total infundate sau cand ai o problema electronica nu va lasa nimic.

În ceea ce privește simptome de complicații ale injectorului pe Volkswagen Touran 2 este cam la fel ca si pentru o pompa de injectie defecta. Este posibil să întâmpinați probleme cu pornirea, răspunsul clapetei de accelerație, pierderea de putere și emisia de fum.

Cum se rezolvă o problemă de injecție la un Volkswagen Touran 2?

Pentru a încheia conținutul articolului nostru despre complicații la injecție la Volkswagen Touran 2 , vom încerca să vă oferim soluțiile care există pentru a rezolva aceste complicații.

Dacă după o analiză precisă, pompa de injecție este sursa complicațiilor tale, va fi, din păcate, foarte dificil să intervii pe această problemă fără a schimba piesa, această schimbare merge adesea odată cu înlocuirea injectoarelor și, ocazional, a rezervorului. va dura între 2000 și 3000 euro pentru tot, încercați să obțineți niște diagnostice și estimări înainte de a începe orice reparație.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Touran 2 rămâne aprinsă, ce să faci?

În ceea ce privește o problemă cu un injector, există diferite soluții în funcție de preocupările dvs., iată-le:

  • Injector murdar: Puteți curăța injectoarele Volkswagen Touran 2, nu fi reticent să solicitați sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect pentru a obține procedura. Dacă nu funcționează, va trebui să le înlocuiți.
  • Injector cu scurgeri: Înlocuirea și achiziționarea unui kit de îmbinare vă va costa doar câteva zeci de euro, dar tot trebuie să îl puteți înlocui, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru cu privire la injectoarele care curg pe Volkswagen Touran 2, pentru a avea la dispoziție toate soluțiile.
  • Injector HS: În sfârșit, ultima soluție, injectorul tău este stricat sau nu mai funcționează, în general, inlocuirea unui injector costa in jur de 500 de euro manopera inclusa.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector