Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problema cu transmisia automata volvo v90?

A invata sa conduci un vehicul nu este intotdeauna fara probleme, iar uneori poate parea o solutie buna sa alegi un volvo v90 automat, daca este pentru un confort foarte usor sau usurinta in utilizare, acest tip de transmisie devine din ce in ce mai predominant. Cu toate acestea, deși pot părea o alegere perfectă, este posibil să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo v90 . Acesta este exact subiectul paginii noastre de conținut. Mai întâi, vom explica pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a volvo v90 și, în sfârșit, cum să le remediați.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui volvo v90

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este controlat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. din partea dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat volvo v90 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată comună: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de viteză, este cea mai veche tehnologie, a evoluat foarte mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin de bază, deoarece se crede că sunt foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum crescut de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt deosebit de lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale volvo v90.
Weiterlesen:
Becul de ulei volvo v90 care rămâne aprins

.

Am probleme cu transmisia automată la volvo v90

Începem acum partea care vă atrage cel mai mult în acest articol, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a volvo v90? După cum sa subliniat mai sus, acestea sunt, în general, mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată cele mai importante probleme pe care le puteți întâlni:

 • După cum este descris mai sus, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea cunoscute ca fiind lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară doar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă tot timpul, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am impresia că o treaptă de viteză din transmisia automată a volvo v90 meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai impresia că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe volvo v90, există o piesă care este cel mai sigur responsabilă pentru această defecțiune. De fapt, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze eficient, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți că vin picături de la cutia de viteze automată a volvo v90: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo v90 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo v90 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la volvo v90?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un volvo v90?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim strategii pentru a remedia problemele cu transmisia automată la volvo v90 . Găsiți-le chiar mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui volvo v90: Găsiți originea scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, faceți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, special pentru manopera. Nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre scurgerile de ulei din cutia de viteze pe volvo v90.
 • Problema senzorului: Indiferent de ce senzor este în cauză, o înlocuire este singura soluție, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe volvo v90, va trebui doar să faceți o înlocuire completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a volvo v90 meu alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu îl veți putea înlocui fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe volvo v90, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, oricare ar fi cazul, pentru mecanisme atât de complexe. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți rapid la mecanic.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe volvo v90?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v90, aruncați o privire la categoria volvo v90.

Ссылка на основную публикацию