Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problema cu transmisia automata volvo v40?

A învăța să conduci o mașină nu este constant ușor, iar uneori poate părea o soluție bună să selectezi un volvo v40 automat, fie că este vorba de confort de bază sau de ușurință în utilizare, acest tip de transmisie devine din ce în ce mai cunoscut. Cu toate acestea, deși ar putea părea o soluție ideală, ar putea la fel de bine să existe probleme cu cutiile de viteze automate ale Volvo v40 . Acesta este tocmai subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care probleme cu care vă puteți confrunta cu cutia de viteze a volvo v40 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Diferitele tipuri de cutii de viteze automate ale unui volvo v40

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi reputate a fi de încredere, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este manipulat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor componente care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat volvo v40 dvs., veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un mecanism robotizat care va înlocui acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin obișnuit, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim adesea o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe un concept similar cu transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea probleme cu viteze mici sau consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea echipate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este un concept similar cu cel al unui scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt cu adevărat lente și tind să nu răspundă în timpul fazelor de accelerare ale volvo v40.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe volvo v40?

.

Am probleme cu transmisia automată la volvo v40

Acum începem componenta care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt problemele pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a volvo v40? După cum sa subliniat mai devreme, acestea sunt, în general, mai fiabile decât transmisiile manuale, cu toate acestea, iată cele mai importante probleme cu care vă puteți confrunta:

 • După cum este descris mai sus, indiferent de ce fel de cutie de viteze automată, acestea sunt adesea stabilite a fi lente și au inerție la accelerare. Cu toate acestea, acest fenomen ar trebui să apară doar atunci când vehiculul este pornit, nu atunci când este lansat. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cel mai probabil mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a volvo v40 meu nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau au tendința să sară pe volvo v40, există o componentă care este fără îndoială responsabilă pentru această defecțiune. În adevăr, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru a cupla treptele nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite cutiei de viteze.
 • Dacă simțiți căderi provenind de la cutia de viteze automată a volvo v40: Dacă simți un ambreiaj când urci sau când încetinești, fie uleiul tău este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care dă informații proaste.

  .

 • Transmisia automată a lui Volvo v40 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Volvo v40 are scurgeri, cel mai probabil unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la volvo v40?

Cum remediez problemele cu transmisia automată la un volvo v40?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim metode pentru a corecta problemele cu transmisia automată la volvo v40 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui volvo v40: Descoperiți sursa scurgerii și înlocuiți garnitura în cauză, efectuați-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe volvo v40.
 • Problema senzorului: Indiferent ce senzor este implicat, o înlocuire este singurul remediu, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să socotiți de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea de acces la cel care vă îngrijorează.
 • Cuplaje: Dacă aveți probleme cu cuplajele de pe volvo v40, va trebui doar să faceți o schimbare completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a volvo v40 meu alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să schimbați ambreiajul, iar la unele modele nu o veți putea schimba fără a face un schimb standard al cutie de viteze, fiți pregătit să cheltuiți mai mult de o mie de euro.

Există și alte probleme cu transmisia automată pe volvo v40, precum probleme electronice sau probleme de presiune, dar în această listă sunt enumerate cele mai importante, în orice caz, pentru mecanisme atât de complexe. De îndată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă sugerăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Lumina de frână volvo v40 rămâne aprinsă, ce să faci?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Ссылка на основную публикацию