Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problema cu transmisia automata Peugeot 207?

A invata sa conduci un vehicul nu este intotdeauna fara probleme, iar uneori poate parea o solutie buna sa alegi un Peugeot 207 automat, daca este pentru confort foarte usor sau usurinta in utilizare, acest tip de transmisie devine din ce in ce mai des intalnit. Cu toate acestea, deși ar putea părea cea mai bună alegere, ar putea la fel de bine să existe complicații cu cutiile de viteze automate ale lui Peugeot 207 . Acesta este exact subiectul conținutului nostru. Mai întâi, vom descrie pe scurt diferitele tipuri de cutii de viteze automate, apoi, într-un al doilea pas, care complicații pe care le puteți întâlni cu cutia de viteze a lui Peugeot 207 și, în sfârșit, cum să le remediați.

Tipul diferit de cutie de viteze automată a unui Peugeot 207

.

Cutiile de viteze au avantajul de a fi cunoscute ca fiind fiabile, deoarece nu trebuie să folosiți pedala de ambreiaj și totul este manipulat electronic și mecanic, nu va exista nicio uzură timpurie a ambreiajului sau a altor piese care ar putea fi puse la încercare prin utilizarea greșită. pe componenta dvs.

Cu toate acestea, în funcție de tipul de transmisie automată cu care este echipat Peugeot 207, veți avea mai mult sau mai puțină fiabilitate, vă vom prezenta acum:

 • Cutie de viteze automată clasică: Va folosi un convertor de cuplu, care va gestiona schimbările de trepte, este cea mai veche tehnologie, a evoluat destul de mult în ultimele decenii (mai multe trepte și o mai bună gestionare a schimburilor de viteze).
 • Cutie de viteze automată robotizată: Aceasta este o cutie de viteze manuală cu un sistem robotizat care va schimba acțiunea șoferului. Acest tip de cutie de viteze este din ce în ce mai puțin generală, deoarece sunt privite ca fiind foarte lente. De asemenea, simțim în general o cuplare în timpul decelerației.
 • Transmisia automată cu dublu ambreiaj: Aceasta este cea mai bună transmisie automată, funcționează pe același principiu ca transmisia robotizată, dar datorită ambreiajului său dublu, nu veți mai avea complicații cu viteze mici sau cu consum ridicat de combustibil. Ele sunt adesea montate pe modele de lux.
 • Cutie automată variabilă continuu: Este același concept ca la un scuter, un variator va veni să controleze diferențele dintre accelerație și viteza motorului, acestea sunt foarte lente și adesea nu răspund în fazele de accelerare ale Peugeot-ului tău 207.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aerul condiționat Peugeot 207

.

Am complicații cu transmisia automată a Peugeot-ului meu 207

Acum începem componenta care cu siguranță te atrage cel mai mult în această postare, care sunt complicațiile pe care le puteți întâlni cu transmisia automată a lui Peugeot 207? După cum am menționat mai devreme, în general, acestea sunt mai fiabile decât transmisiile manuale, totuși, iată principalele complicații pe care le puteți întâlni:

 • După cum am menționat mai devreme, indiferent de tipul de cutie de viteze automată, acestea sunt, în general, cunoscute ca fiind lente și au inerție atunci când accelerează. Cu toate acestea, acest fenomen este conceput să apară doar atunci când mașina este pornită, nu atunci când este lansată. Dacă se simte că se întâmplă în mod constant, ambreiajul sau convertorul este cu siguranță mort.
 • Am senzația că o treaptă de viteză din transmisia automată a lui Peugeot 207 nu se mai schimbă și nu sare: Dacă ai senzația că treptele tale nu se mai schimbă sau sar adesea pe Peugeot 207, există o componentă care este cel mai sigur responsabilă pentru această defecțiune. Evident, solenoidul care acționează ca un „comutator” pentru cuplarea vitezelor nu trebuie să funcționeze corect, a doua opțiune, un senzor de turație sau de turație a unității motorului poate fi defect și să trimită informații greșite la cutia de viteze.
 • Dacă întâmpinați căderi de la cutia de viteze automată a lui Peugeot 207: Dacă întâmpinați un ambreiaj când urcați sau când încetiniți, fie uleiul este prea vechi și nu lubrifiază mai adecvat toate mecanismele cutiei de viteze, fie un senzor care oferă informații proaste.

  .

 • Cutia automată a lui Peugeot 207 are scurgeri: În cele din urmă, dacă transmisia automată a lui Peugeot 207 are scurgeri, cel mai probabil că unul dintre sigiliile tale spion este prea uzat.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Peugeot 207, ce să faci?

Cum repar complicațiile transmisiei automate la un Peugeot 207?

Și, în sfârșit, vom încerca să vă oferim tehnici pentru a remedia complicațiile transmisiei automate pe Peugeot 207 . Găsiți-le mai jos:

 • Scurgere de ulei pe cutia de viteze automată a unui Peugeot 207: Localizați originea scurgerii și schimbați garnitura în cauză, obțineți-o de un profesionist, deschiderea unei cutii de viteze nu este ușoară. Te va costa cateva sute de euro, mai ales pentru manopera. Nu vă gândiți de două ori să citiți conținutul nostru despre scurgerile de ulei de cutie de viteze pe Peugeot 207.
 • Problema senzorului: Indiferent de senzorul în cauză, o înlocuire este singura soluție, senzorii nu se repară singuri, ar trebui să numărați de la 100 la câteva sute de euro în funcție de dificultatea accesului la cel care vă privește.
 • Cuplaje: Dacă întâmpinați complicații cu cuplajele de pe Peugeot 207, va trebui să faceți doar o înlocuire completă a cutiei de viteze pentru a câștiga confort și a vă păstra vitezele.
 • Cutia de viteze automată a lui Peugeot 207 alunecă: În acest caz, cu siguranță aveți un disc de ambreiaj mort, va trebui să înlocuiți ambreiajul, iar la unele modele nu veți avea posibilitatea de a-l înlocui fără a face un schimb standard de cutia de viteze, fii pregătit să cheltuiești mai mult de o mie de euro.

Există și alte complicații ale transmisiei automate pe Peugeot 207, precum probleme electronice sau complicații de presiune, dar în această listă sunt enumerate principalele, în orice caz, pentru mecanisme atât de dificile. Odată ce simțiți o problemă la acest nivel, vă recomandăm să mergeți destul de repede la mecanic.

Weiterlesen:
Când să schimb filtrul de particule la Peugeot 207?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Peugeot 207, aruncați o privire la categoria Peugeot 207.

Legătura cu publicația principală