Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă la senzorul lambda la Volkswagen Beetle

Vehiculele moderne sunt construite progresiv cu noi tehnologii, pe lângă confortul de utilizare pe care îl poate aduce, tehnologia are și avantajul de a economisi combustibil sau de a reduce poluarea emisă de vehiculele noastre. Acesta este exact subiectul articolului nostru al zilei, vom căuta la problemele sondei lambda de pe Volkswagen Beetle , acest senzor la fel de bine cunoscut ca senzor de oxigen joacă o funcție necesară. Pentru a afla, mai întâi, vom identifica la ce folosește o sondă lambda, apoi, care sunt problemele cu senzorul lambda de pe Volkswagen Beetle și cum să le remediem.

Ce este o sarcină lambda pe Volkswagen Beetle?

Așa că începem pagina noastră de conținut cu interesul unei sonde lambda pe Volkswagen Beetle , vom descoperi mai întâi care este sarcina acestei sonde și apoi cum funcționează.

Rolul unui senzor lambda pe Volkswagen Beetle

Dezvoltat pentru prima dată de Volvo în anii 1970, a început să apară pe mașinile noastre în anii 1990, cu primele specificații privind emisiile EURO 1. La fel de bine numit senzor de oxigen la Volkswagen Beetle , sarcina sa este de a regla cantitatea de oxigen din gazele de evacuare, acest lucru va permite unității motorului să schimbe amestecul aer/combustibil în reducerea poluării emise de autovehicul și reducerea consumului de combustibil al mașinii.

Funcționarea senzorului lambda la Volkswagen Beetle

Înainte de a vă explica diferitele probleme ale sondei lambda la Volkswagen Beetle , ne vom uita puțin mai în detaliu la funcționarea acestuia pentru a vă permite să înțelegeți exact cum funcționează și astfel să luați în considerare mai senin corectarea unei probleme legate de aceasta.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Volkswagen Beetle, ce să faci?

După cum v-am informat, o sondă lambda are sarcina de a controlând cantitatea de oxigen prezentă în gazele de evacuare . S-ar putea crede naiv că aceste date sunt determinate în amonte de ardere, dar este dimpotrivă măsurată la ieșirea motorului . Cu standardul EURO 1 era necesar un singur senzor lambda înainte de catalizator, dar odată cu apariția unor specificații mai drastice există acum 2 sonde lambda, una inainte si una dupa catalizator . Interesul este de a avea date mai precise prin compilarea celor două sonde. Aceste date sunt trimise la ECU care va adapta cantitatea de aer și benzină introdusă în unitatea motorului pentru a optimiza arderea .

Problemă la senzorul lambda la Volkswagen Beetle

.

În cele din urmă, acum vom ataca partea care vă interesează cel mai mult în această pagină de conținut, ce să faceți dacă aveți o problemă la senzorul lambda la Volkswagen Beetle . Într-un prim pas vom afla cum să găsești o sondă lambda HS și într-un al doilea pas cum să-l înlocuiți.

Cum să știi dacă un senzor lambda de pe Volkswagen Beetle este HS

.

Este necesar să știți că o sondă lambda are în general o durata de viata de 150 000 km , această statistică poate varia în funcție de anul Volkswagen Beetle, de conducere și de buna funcționare a motorului. O unitate de motor prost întreținută care eliberează gaze nearse vă poate deteriora complet senzorul lambda. Unul dintre indiciile care pot vă avertizează despre o sondă lambda defectă la Volkswagen Beetle s-ar putea ca lumina unității de motor să se aprindă, dacă doriți să stingeți lampa de motor al Volkswagen Beetle, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut dedicată pentru a descoperi procesul de care trebuie să respectați. Singura tehnică eficientă pentru a vă asigura că aveți o problemă la senzorul lambda la Volkswagen Beetle și pentru a vă completa mașina până la cazul de diagnosticare, pentru asta nu ezitați să cereți sfaturi din tutorialul nostru care vă explică Volkswagen Beetle cum să citiți codul de eroare al unui Volkswagen Beetle. Rețineți că, dacă aveți probleme cu unul dintre senzorii dvs. lambda, singurul remediu pentru a le corecta va fi înlocuirea senzorului defect.

Cum se înlocuiește o sondă lambda pe Volkswagen Beetle?

Și, în cele din urmă, ne vom concentra asupra corectarea problemelor la senzorul lambda la Volkswagen Beetle , prin descrierea cum să înlocuiți o lambda senzor.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Beetle?

Inlocuirea unei sonde lambda este destul de usor de efectuat si vei avea posibilitatea sa o faci singur cu un minim de scule si expertiza mecanica. A Sonda lambda valoreaza intre 25 si 50€ , este mai bine sa inlocuiesti cele 2 sonde lambda prezente in amonte si in aval de catalizatorul tau pentru ca daca una dintre ele este defecta a doua risca sa te scape repede. Pentru a-l înlocui, va fi necesar pune Volkswagen Beetle pe lumânări și la nivelul catalizatorului tău deșurubați-vă sondele, deconectați-le, reconectați-le și înșurubați-le pe cele noi . Odată reconectat, nu ar trebui să mai aveți probleme cu senzorul lambda de pe Volkswagen Beetle.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Beetle, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Beetle.

Legătura cu publicația principală