Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă la încărcarea bateriei Peugeot 207, ce să faci?

Odată cu venirea vremii de iarnă, vehiculele suferă adesea, cel mai de bază scenariu este să aveți dificultăți la pornirea Peugeot-ului 207 devreme în timpul zilei, cu temperaturi foarte scăzute. În general, aceasta este asociată cu probleme la reîncărcarea bateriei lui Peugeot 207 . Există mai mulți factori care pot explica de ce bateria nu se mai reîncarcă corect, iar astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați această problemă care vă poate împiedica să utilizați autovehiculul. Pentru a face acest lucru, mai întâi vă vom explica cum funcționează reîncărcarea bateriei mașinii dvs., apoi diferitele probleme ale reîncărcării unui Peugeot 207 și, în final, cum să reîncărcați o baterie a mașinii goale.

Cum funcționează reîncărcarea bateriei unui Peugeot 207?

Înainte de a detalia diferitele probleme de reîncărcare a bateriei la un Peugeot 207 , vă vom explica cum funcționează sistemul său de reîncărcare, astfel încât să puteți descoperi problemele cu care vă confruntați. Bateria unui autovehicul funcționează ca o baterie a unui telefon, va stoca energie pentru a porni Peugeot-ul 207 , aprindeți farurile, ascultați muzică, coborâți geamurile electrice… Cu toate acestea, toate aceste acțiuni vor consuma energie și pot epuiza rezerva de energie pe care o poate stoca bateria. Pentru a depăși această problemă, inginerii au proiectat o componentă numită alternatorul , această componentă va folosi energia generată de unitatea de motor a Peugeot-ului dumneavoastră 207 pentru a genera energie datorită unei bobine de cupru și unui magnet. Această energie va reîncărcați bateria autovehiculului dumneavoastră . Cu toate acestea, rețineți că acest proces poate funcționa numai atunci când mașina dumneavoastră funcționează, utilizarea elementelor electrice ale autovehiculului dumneavoastră atunci când este oprită va epuiza rezerva de energie a autovehiculului dumneavoastră. Se consideră că a bateria unui xxx are o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Peugeot 207 ?

Probleme la reîncărcarea bateriei unui Peugeot 207

Vom descrie acum diferitele Probleme de încărcare a bateriei pe un Peugeot 207 ai putea fi victima. Dacă bateria nu se reîncarcă deoarece există neapărat o problemă în configurația electrică, acum vom vedea diferitele cazuri.

Problemă de încărcare a bateriei pe Peugeot 207: bateria mea se descarcă chiar dacă o reîncarc cu un anumit încărcător

În acest prim caz, este foarte posibil ca dvs alternatorul este mort , într-adevăr, dacă reușiți să vă reîncărcați bateria cu un încărcător și Peugeot-ul 207 să pornească, cu siguranță problema vine de la alternatorul dvs. care nu ar trebui să mai poată genera curent.

Problemă de încărcare a bateriei pe Peugeot 207: Autovehiculul meu se oprește și nu pornește chiar dacă am încărcat bateria

Dacă v-ați reîncărcat bateria și ați reușit să porniți Peugeot-ul 207, dar acesta se oprește în timp ce conduceți și apoi nu pornește, problema cu reîncărcarea bateriei lui Peugeot 207 este că bateria nu mai ține încărcarea .

Problemă de încărcare a bateriei pe Peugeot 207: Bateria mea este descărcată, totuși este nouă

.

Dacă tocmai ați cumpărat o baterie și aceasta se descarcă în timp ce conduceți, problema vine cel mai probabil de la alternatorul dvs. Nu poate proveni de la bateria dvs., care este nouă și, prin urmare, păstrează încărcarea. A doua oportunitate este că aveți o masă undeva în sistemul dvs. electric.

Cum se rezolvă problema încărcării bateriei pe Peugeot 207?

Vă vom oferi acum soluțiile în funcție de problema cu care vă confruntați. Iată diferitele probleme și soluțiile lor:

  • Alternator defect: puteți încerca cu mecanica de bază să-l verificați cu un manometru pentru a vedea dacă produce energie. Daca nu, schimbarea lui este cel mai bun remediu, in functie de motorul tau vei plati cateva sute de euro. Această reparație este fezabilă în cazul în care alternatorul dvs. este accesibil.
  • Baterie care nu mai ține încărcarea: În acest caz, achiziționarea unei baterii noi este singurul remediu realist. Evident, dacă l-ai reîncărcat deja dar este încă gol pentru că e bine să fie înlocuit, numără între 60 și 100 de euro în funcție de motorul tău.
  • Împământare în circuitul electric: Dacă nu puteți porni Peugeot 207, dar alternatorul și bateria sunt în stare bună, este posibil să aveți o masă la cablajul și să pierdeți energie, o verificare de către un electrician auto este în curs. este necesar un astfel de caz.
Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Peugeot-ul meu 207?

Cum să reîncărcați o baterie goală a unui Peugeot 207

În cele din urmă, la reîncărcați bateria goală a unui Peugeot 207 sunt doar putine solutii, folosirea unui incarcator de baterie este cel mai eficient remediu, poti localiza cateva pt 50 — 100 euro la vânzători ca Oscaro. În caz contrar, puteți folosi cabluri care vă vor oferi doar energia necesară pornirii.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Peugeot 207, accesați categoria noastră Peugeot 207.

Legătura cu publicația principală