Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemă la încărcarea bateriei Lincoln MKC, ce să faci?

Odată cu venirea iernii, mașinile tind să sufere, cel mai frecvent caz este acela de a avea dificultăți la pornirea Lincoln MKC dimineața cu temperaturi foarte scăzute. În general, aceasta este legată de probleme la reîncărcarea bateriei Lincoln MKC . Există mai mulți factori care pot explica de ce bateria dvs. nu se mai reîncarcă eficient, iar în acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați această problemă care vă poate împiedica să utilizați autovehiculul. Pentru a face acest lucru, mai întâi vă vom explica cum funcționează reîncărcarea bateriei mașinii dvs., apoi diferitele probleme ale reîncărcării unui Lincoln MKC și, în final, cum să reîncărcați o baterie a mașinii goale.

Cum funcționează reîncărcarea bateriei unui Lincoln MKC?

Înainte de a descrie diferitele probleme de reîncărcare a bateriei la un Lincoln MKC , vă vom explica cum funcționează sistemul său de reîncărcare, astfel încât să vă puteți da seama de problemele cu care vă confruntați. Bateria unui autovehicul funcționează ca o baterie a unui telefon, va stoca energie pentru a porni Lincoln MKC , aprindeți farurile, redați muzică, coborâți geamurile electrice… Cu toate acestea, toate aceste acțiuni vor consuma energie și ar putea epuiza rezerva de energie pe care o poate stoca bateria. Pentru a rezolva această problemă, inginerii au proiectat o componentă numită alternatorul , această componentă va folosi energia produsă de motorul Lincoln MKC pentru a crea energie datorită unei bobine de cupru și unui magnet. Această energie va reîncărcați bateria autovehiculului dumneavoastră . Cu toate acestea, țineți cont de faptul că acest proces poate funcționa doar atunci când mașina dvs. funcționează, utilizarea componentelor electrice ale autovehiculului dvs. atunci când acesta este oprit va reduce rezerva de energie a autovehiculului dvs. Se consideră că a bateria unui xxx are o durată de viață de 3 până la 5 ani.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Lincoln MKS?

Probleme la reîncărcarea bateriei unui Lincoln MKC

Vom descrie acum diferitele probleme de încărcare a bateriei la un Lincoln MKC ai putea fi victima. Dacă bateria dvs. nu se reîncarcă deoarece există neapărat o problemă în instalația dvs. electrică, vom vedea acum diferitele situații.

Problemă de încărcare a bateriei pe Lincoln MKC: Bateria mea se descarcă, indiferent dacă o reîncarc cu un anumit încărcător

În acest prim caz, este foarte posibil ca dvs alternatorul este mort , într-adevăr, dacă reușiți să vă reîncărcați bateria cu un încărcător și Lincoln MKC să pornească, problema provine evident de la alternatorul dvs. care nu ar trebui să mai poată crea curent.

Problemă de încărcare a bateriei pe Lincoln MKC: vehiculul meu se oprește și nu pornește, indiferent dacă am încărcat bateria

Dacă v-ați reîncărcat bateria și ați reușit să porniți Lincoln MKC, dar acesta se oprește în timp ce conduceți și apoi nu pornește, Problema cu reîncărcarea bateriei modelului Lincoln MKC este că bateria nu mai ține încărcarea .

Problemă de încărcare a bateriei pe Lincoln MKC: Bateria mea este descărcată, totuși este nouă

.

Dacă tocmai ați cumpărat o baterie și aceasta se descarcă în timp ce conduceți, problema provine cel mai probabil de la alternatorul dvs. Nu poate proveni din bateria dvs., care este nouă și, prin urmare, păstrează încărcarea. A doua oportunitate este că aveți o masă undeva în sistemul dvs. electric.

Cum se rezolvă problema încărcării bateriei pe Lincoln MKC?

Vă vom oferi acum soluțiile în funcție de problema cu care vă confruntați. Iată diferitele probleme și soluțiile lor:

  • Alternator defect: puteți încerca cu mecanica de bază să îl verificați cu un manometru pentru a afla dacă produce energie. Daca nu, inlocuirea lui este cea mai buna solutie, in functie de motorul tau vei plati cateva sute de euro. Această remediere este fezabilă în cazul în care alternatorul dvs. este accesibil.
  • Baterie care nu mai ține încărcarea: într-un astfel de caz, achiziționarea unei baterii noi este soluția doar realistă. De fapt, dacă l-ai reîncărcat deja dar este încă gol pentru că e bine să fie schimbat, numără între 60 și 100 de euro în funcție de motorul tău.
  • Împământare în circuitul electric: Dacă nu puteți porni Lincoln MKC, dar alternatorul și bateria sunt în stare bună, este posibil să aveți o masă la cablajul dvs. și să pierdeți energie, o verificare de către un electrician autovehicul este în curs. acest caz necesar.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Lincoln MKS?

Cum să reîncărcați o baterie goală a unui Lincoln MKC

În cele din urmă, la reîncărcați bateria goală a unui Lincoln MKC sunt doar cateva solutii, folosirea unui incarcator de baterie este cea mai eficienta solutie, poti descoperi cateva pt 50 — 100 euro la vânzători ca Oscaro. În orice alt caz, puteți folosi cabluri care vor furniza doar energia necesară pentru a începe.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Lincoln MKC, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln MKC.

Legătura cu publicația principală